1,5 km ketting als ophangsysteem

 

 

1,5 km ketting als ophangsysteem!
Een verlaagd plafond van eiken houten balken. Dat is het plafond van de Franse sportwinkelketen Decathlon in haar nieuwe vestiging in Den Haag. De eiken houten balken zijn opgehangen met onze DX DIN 763 voetketting!

Het project
De Franse sportwinkel Decathlon heeft een nieuwe vestiging geopend in de kelder van het oude pand van de V&D aan de Marktstraat in Den Haag. In dit pand zijn onder andere ook de Spaanse modeketen Stradivarius, het Canadese warenhuis Hudson's Bay en La Place gevestigd.

Geadviseerde producten
Voor dit project mochten wij de ketting leveren waarmee de constructie van het verlaagde plafond van eiken houten balken opgehangen is. Hiervoor is in totaal ongeveer 1,5 km verzinkte voetketting 4 mm DIN 763 geleverd en toegepast (763-04ER). De ketting en het ketting toebehoren leent zich ook erg goed voor dit soort doeleinden vanwege de industriële uitstraling die het kan geven aan het interieur.

Onze partners
Dit project hebben wij in samenwerking met onze partner Wijngo Holland B.V. Gouda gerealiseerd. De bevestiging van het plafond is uitgevoerd door bouwbedrijf Van Wijnen.

       

Handige links:
- Voetketting op rol
- Opening Decathlon Den Haag

 


Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..