Book release

Book release: de nieuwe Dulimex catalogus

Deze week is de 3e druk van onze catalogus bij zo'n 1.400 adressen in Nederland en België op de mat gevallen. En dat ging maar net. Want met 704 pagina's paste hij met 1,5 millimeter speling nog maar net door de brievenbus!

Het werd wel weer eens tijd
Met maar liefst 600 nieuwe artikelen sinds de laatste druk in 2016, was een update op zijn plaats. Zo betekende de overname van Keyman in 2016 een flinke uitbreiding op de assortimenten touw, ketting, staalkabel en toebehoren op kaart. En ook de noviteiten op het gebied van o.a. het zwarte raam- en deurbeslag, plankdragers en veiligheidssloten hebben het aantal artikelen flink verhoogd.

Jubileum
Met deze uitgave viert de Dulimex catalogus meteen zijn 5-jarig jubileum! De 1e druk kwam in 2014 uit. Een boekwerk waarin we voor het eerst ons volledige assortiment verrijkt met uitgebreide productinformatie, beeldmateriaal en toepassingsadvies presenteerden. In 2016 volgde de 2e druk en nu, exact 5 jaar na de eerste uitgave, is daar de 3e druk. Weer wat dikker. Nog uitgebreider. Kortom, nog steeds die vertrouwde vraagbaak op het gebied van ijzerwaren en hang- & sluitwerk.

  

                1e druk (2014)                                            2e druk (2016)

  

             

Ander nieuws

Team Dulimex zet zijn beste beentje voor!
Afgelopen zaterdag 8 juni deed ons ‘Dulimex Dream Team’ mee aan het VIOS Bedrijventoernooi. meer..
(14-06-2019)
Nieuw in ons assortiment: het DX Glijlagerscharnier!
Met de nieuwe DX Glijlagerscharnieren kunnen zware deuren nu afgehangen worden met minder scharnieren, die ook nog eens langer mee gaan. En ze zien er strak uit! meer..
(12-06-2019)
Bedrijfssluiting tijdens Hemelvaart en Pinksteren
We kijken allemaal uit naar de feestdagen die voor de deur staan. Om u goed van dienst te kunnen zijn, informeren wij u graag over de dagen waarop we gesloten zullen zijn. meer..
(29-05-2019)

Meer nieuws..