DX Innovatie!

  Kiezen tussen wel of geen SKG?
Dat is bij onze RVS kogelstiftpaumelles vanaf nu verleden tijd!
Het programma RVS kogelstiftpaumelles is geïnnoveerd met een nieuw design dat voor beide situaties ingezet kan worden.

De innovatie
Ons nieuwe design kogelstiftpaumelle voldoet zonder dievenpen aan de strenge SKG***® eisen. De knoop van het scharnierblad is aan de boven- en onderzijde volledig afgesloten.
 

Hierdoor is het onmogelijk om de knoop met geweld af te rollen wat deze kogelstiftpaumelle zeer inbraakwerend maakt. In de oude situatie is de knoop van onze veiligheidspaumelles afgesloten met een dop. Theoretisch kunnen deze "gemakkelijker" afgerold worden en is een dievenpen noodzakelijk tegen het lichten van de deur.

Mooi en beveiliging kunnen wel samen
Naast het ontbreken van de dievenpen, zorgt de mooi afgewerkte knoop in combinatie met de geborstelde RVS finish voor een esthetische verbetering van de RVS kogelstiftpaumelles. Een model dat gezien mag worden op uw deur of raam!

Mooi en kostenbesparend
Bij het ingaan van de BRL 3104:15-04-2016 & AE 3104:13-06-2016 is naast een relatie met het Nederlands Bouwbesluit ook een relatie gelegd met de Europese normen EN 1627 t/m EN 1630:2011. Volgens deze normen is de beproevingsmethode voor Hang- en Sluitwerk o.a. aangevuld met een koevoet van 71 cm (i.p.v. 51 cm).

Ons nieuwe model heeft de beproevingsmethode uit de BRL 3104 met gemak doorstaan. Een deur kan al met 4 paumelles conform het SKG***® keurmerk worden afgehangen. Bij andere SKG***® gekeurde scharnieren en paumelles is de eis gesteld dat er tenminste 5 stuks toegepast moeten worden om het keurmerk te handhaven (conform AE 3104). Tot slot hoeft door het ontbreken van de dievenpen geen gat meer geboord te worden in het kozijn.

Kortom; door deze productverbeteringen is het nieuwe model gemakkelijker te monteren en bespaart het kostbare montagetijd!

Handige links:
Webshop

Nieuwe uitvoering; Dievenpen ontbreekt en knoop is volledig afgesloten

Oude uitvoering; Dievenpen en knoop is afgesloten met sluitdop

Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..