DX KST Concept nu ook bij Lecot België

 

DX KST Concept® nu ook bij Lecot België
Ook in België is het DX KST Concept® steeds meer vertegenwoordigd. Onze relatie Lecot heeft namelijk ook gekozen voor dit concept.

Samenwerking Dulimex en Lecot
Samen met Lecot is gewerkt aan een concept van 1 meter dat geschikt is voor hun vestigingen. Het begon met een pilot van drie vestigingen en deze is sinds oktober 2019 verder uitgerold tot een totaal van acht vestigingen op dit moment. We hopen dat we deze samenwerking in 2020 steeds verder uit mogen bouwen!

Lecot-vestigingen DX KST-concept
Het DX KST Concept is inmiddels uitgerold bij de vestigingen in: Ieper, Roeselare, Beringen, Antwerpen, Eeklo, Charleroi, Gentbrugge en Heule.

Ook geïnteresseerd in een concept?
Bekijk voor een goede impressie van het DX KST Concept® de foto's op de speciale pagina. Of ga naar onze webshop om de artikelen te bekijken.

   

Bel met ons team sales support op +31 (0)578 57 92 31, of mail naar sales@dulimex.nl voor meer informatie over ons DX KST Concept®. We brengen graag een passend advies uit!

          

Ander nieuws

Nog meer keuze uit binnendeurbeslag
Ons binnendeurbeslag is opnieuw aangevuld. Waar we vorig jaar de deurkrukken meer..
(02-04-2020)

Dit zijn onze maatregelen tegen COVID-19
We kunnen er niet omheen: het coronavirus en de impact ervan zijn naast wereldwijd nu ook in ons land merkbaar. meer..
(19-03-2020)
Telefonische bereikbaarheid
Als gevolg van het Coronavirus werkt een deel van ons personeel thuis. Helaas werkt het doorschakelen van de telefonie meer..
(17-03-2020)

Meer nieuws..