DX KST winkelconcept volledig online!

DX KST winkelconcept volledig online!
Vanaf  heden staat het DX KST winkelconcept volledig online! Naast de artikelen in de ‘Basic’ & ‘Extended’ uitvoering van ons nieuwe DX KST Concept®, hebben wij maar liefst 153 aanvullende artikelen binnen het DX KST Concept® toegevoegd aan onze online catalogus.

Uitgebreid in touw en sierkettingen  
Met name ons assortiment Touw op haspel en bundels is sterk gegroeid. Naast de Polypropyleen (PP) en Polyamide (PA) oranje en witte touwen op rol, kunnen wij nu ook in de diepte meer kleuren leveren en hebben we nu ook bijvoorbeeld springdraad, bootslijn, gummykoord, starterkoord en katoentouw in ons assortiment.

Ook het assortiment sierketting op haspel is met name in aantal maten en finishes uitgebreid. Met een aantal nieuwe groepen, zoals gourmetketting en klokketting, kunnen wij nu in de breedte en diepte meerdere sierkettingen leveren.

Van losse bulk naar winkelklare stuks verpakking
Al jaren verkopen wij ons Ketting, staalkabel en touw toebehoren als losse bulkartikelen en als artikelen met een individueel EAN label. In een winkelpresentatie komen deze artikelen minder goed tot hun recht. In het nieuwe DX KST Concept® zijn de toebehoren dan ook vastgemaakt aan een DX kopkaartje met eurolock. Op de achterzijde zijn de kaartjes voorzien van productinformatie en een EAN code. Dat is wel zo gebruiksvriendelijk voor in de winkel!

Bekijk snel onze foto impressie voor een nog betere beleving bij dit nieuwe DX winkelconcept!.

Handige links:

 

Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..