DX Marketing & Communicatie vacature!

 

 

VACATURE: Medewerker Marketing & Communicatie

Opleiding: Hbo journalistiek, communicatie of marketing
Uren per week: 24 tot 32 uur

Ben jij een kei in content?
Ben je een teamplayer?
Houd je van afwisseling en veel regelen?
Wil je groeien in het marketing- & communicatievak?

Dit ben jij
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en een passie voor het vakgebied marketing en communicatie. Je zoekt een baan waarin je bezig kan zijn met de vele facetten van het vak. Daarbij krijg je steeds meer verantwoordelijkheid en vrijheid om zelf initiatieven te nemen. We verwachten van jou dat je:
 • zeer sterk bent in schrijven;
 • goed kunt plannen en organiseren;
 • een flexibele en servicegerichte werkhouding hebt;
 • creatieve ideeën aandraagt, ook in het vinden van oplossingen;
 • nauwkeurig bent.
Dit ga je doen
Als Marketing- en Communicatiemedewerker ben je de ‘creatieve spin in het web’ die gewend is om met meerdere projecten tegelijk bezig te zijn en samenwerking te zoeken binnen het team. Je vormt een belangrijk aanspreekpunt voor collega’s en externe relaties. Daarbij is het van belang dat je je goed kunt verplaatsen in onze in- en externe doelgroepen en begrijpt wat hen beweegt.

De meest voorkomende taken zijn:
 • Schrijven van teksten voor mailingen, social media, folders, leaflets en website en het publiceren van berichten op onze website, via social mediakanalen en andere media.
 • Het opmaken en redigeren van mailingen, folders, brochures enz.
 • Inkopen en beheren van voorraden, drukwerk en relatiegeschenken.
 • Verantwoordelijk voor agendabeheer (Marketingkalender).
 • Bewaakt het corporate image.
 • Assisteert bij alle voorkomende marketingwerkzaamheden, zoals marktonderzoek, beurzen, verkoopacties enz.
 • Signaleert verbeteringen in de marketingmiddelen.
Doordat er binnen het team intensief wordt samengewerkt, ervaar je het hele reilen en zeilen van een stafafdeling Marketing & Communicatie van een ‘kleine’ organisatie.

Dit krijg je
Als je werkt bij Dulimex BV staat jouw ontwikkeling centraal; zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied.
Daarbij kan je rekenen op:
 • Werken in een gezellig team met een goede werksfeer, waar veel ruimte is voor jouw inbreng en voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Individueel mentorschap.
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
 • Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van jouw ervaring en achtergrond.
Hier ga je werken
Het team Marketing & Communicatie bestaat uit een manager Marketing & Informatie, een marketing medewerker en een data- en Informatiemedewerker. De stafafdeling werkt direct onder de directie en is nauw betrokken bij veel (strategische) ontwikkelingen. Ze zijn verantwoordelijk voor corporate communicatie, marketing en marketingcommunicatie. Ze ondersteunen collega’s in hun communicatie met relaties en (online) uitingen, organiseren en ondersteunen evenementen, adviseren over marketing- en communicatievraagstukken en coördineren commerciële projecten. Dat doen ze in samenwerking met collega’s van de andere afdeling. Kortom, Marketing & Communicatie is een dynamische afdeling die veel gebieden binnen de organisatie raakt.
Je standplaats is Vaassen.

Dit is jouw toekomstige werkgever
Dulimex B.V. is een internationale handelsonderneming. Het bedrijf bestaat uit
36 mensen en is gevestigd in Vaassen. Wij importeren en distribueren een breed en diep assortiment ijzerwaren, bouwbeslag en beveiligingsartikelen. De producten worden onder het eigen merk 'DX' op de markt gebracht. Daarnaast vertegenwoordigen wij een groot aantal Europese bouwbeslag fabrikanten en distribueren wij de producten van deze fabrikanten uit voorraad in de Benelux. Wij leveren grotendeels aan de tussenhandel.

Wij bieden jou werken in een platte organisatie met een informele cultuur. En dat in een team dat wars is van ellenbogen en waarin persoonlijke relaties voorop staan.

Interesse?
Je kunt je sollicitatie richten aan Corine de Wilde (e-mailadres: c.dewilde@dulimex.nl) , HR Manager bij Dulimex B.V. Voor meer informatie kun je bellen met Roeland Laman, Marketing & Information Manager, je kunt hem bereiken op 0578-579 243*).

*) Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Ander nieuws

Team Dulimex zet zijn beste beentje voor!
Afgelopen zaterdag 8 juni deed ons ‘Dulimex Dream Team’ mee aan het VIOS Bedrijventoernooi. meer..
(14-06-2019)
Nieuw in ons assortiment: het DX Glijlagerscharnier!
Met de nieuwe DX Glijlagerscharnieren kunnen zware deuren nu afgehangen worden met minder scharnieren, die ook nog eens langer mee gaan. En ze zien er strak uit! meer..
(12-06-2019)
Bedrijfssluiting tijdens Hemelvaart en Pinksteren
We kijken allemaal uit naar de feestdagen die voor de deur staan. Om u goed van dienst te kunnen zijn, informeren wij u graag over de dagen waarop we gesloten zullen zijn. meer..
(29-05-2019)

Meer nieuws..