DX Paniekbeslag op Curaçao!

 

 

DX Paniekbeslag op Curaçao!
Ons paniekbeslag is ook over de grens te vinden. Op de internationale luchthaven van Curaçao is de nooduitgang voorzien van DX 2 paniekbeslag. Het beslag is geplaatst door onze partner Door Design Curaçao.

     
Toegepaste producten
Voor deze dubbele deursituatie is een tweepunts boven- en ondersluiting uit de DX 2-serie op iedere deur geplaatst (PO 294 EB SE). Door de aanwezigheid van een deurnaald is de keuze voor een boven- en een ondersluiting een duurzame oplossing. De verticale stangen lopen netjes langs de deurnaald en de schoten sluiten goed in de onderste en bovenste sluitplaat.

Een zijsluiting in het midden zou op de lange termijn geleid hebben tot beschadiging aan de schoot. Bij het openen en het sluiten stoot de schoot iedere keer tegen de deurnaald met alle logische gevolgen van dien.

Advies bij uw project?
Heeft u een project waar advies op maat gewenst is?
Bel met onze verkoop op +31 (0)578 57 92 31 of mail naar sales@dulimex.nl. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder met een passend advies!          

Handige links:
- DX 2 paniekbeslag
- Door Design Curaçao Insta

Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..