DX beslag en zeecontainers

 

 

Zeecontainers uitgerust met DX beslag!
Gestapelde zeecontainers die geschikt zijn gemaakt tot woonunit. Dat zijn De Skaeve Huse en de nabijgelegen woonstudio's aan de J.C. Verthorenpad 100 in Utrecht. Op alle voordeuren van deze woningen zijn onze DX binnendeursloten en profielcilinders toegepast.

Het project
De Skaeve Huse is een woonvorm in Utrecht voor begeleid wonen en bedoelt voor mensen die niet in een stedelijk gebied of zorginstelling kunnen wonen. Op dezelfde locatie zijn woonstudio's voor studenten gebouwd om het tekort aan studentenwoningen in Utrecht op te kunnen vangen. In totaal ging het om circa 500 woonstudio's, 7 Skaeve Huse en 1 woning voor begeleiders.

Geadviseerde producten
Voor dit project mochten wij de hoofdsloten en profielcilinders voor de voordeur van iedere woonunit invullen. Als hoofdslot is een DX dag- en nachtslot voor profielcilinder met witte voorplaat toegepast (DNS-50-PCWE). Dit in combinatie met verschillend sluitende 30-30 profielcilinders (PCW 30302 KD).

Onze partners
Dit project hebben wij in samenwerking met onze partners Gerritse Isero IJzerwarengroep en Jecor Professioneel gerealiseerd. De montage is uitgevoerd door aannemer Hardeman uit Veenendaal.

                     

Handige links:
- Dag- en nachtslot
- Profielcilinders
- Project Skaeve Huse


Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..