DX catalogus vernieuwd!

 

Onze DX catalogus is vernieuwd!
De 2e druk van onze DX catalogus is uit! Deze week is dit ruim 600 pagina's tellende boekwerk in zo'n 1.600 brievenbussen in de Benelux afgeleverd.

Ook in deze 2e druk van de catalogus is ons assortiment verrijkt met:

  • Technische lijntekeningen;
  • Regelgeving & normeringen;
  • Montage instructies & commerciële info;
  • Toepassingsadvies;
  • Helder en duidelijk beeldmateriaal. 

Aangevuld met QR-codes die verwijzen naar onze online catalogus, is deze 2e druk kort samengevat een handzame en overzichtelijke vraagbaak als het gaat om ijzerwaren en hang- en sluitwerk!

Offline & Online samengebracht
Er is geen ontkomen aan als het gaat om gedrukte media. Op het moment van drukken is de gepresenteerde informatie alweer verouderd en incompleet. Is de gedrukte media dan een uitstervend communicatiemiddel aan het worden? Wat ons betreft niet en dat is waar de online wereld om de hoek komt kijken. Immers online is prima te combineren met offline media. Of, beter gezegd, online media versterkt de offline media. Zo ook deze DX catalogus! Met QR codes kan snel en gemakkelijk met een mobiel apparaat extra informatie opgevraagd worden in onze online webcatalogus. Zo heeft u met de DX catalogus altijd een link met de meest up-to-date informatie over onze producten.

 

Handige links:
Sneak preview DX Catalogus
Online webcatalogus
 

 

 

Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..