DX draagt bij aan duurzaam bouwen!

Een bijdrage aan duurzaam bouwen!
Het gebeurt maar al te vaak dat deuren plotseling hard dichtwaaien of dicht gegooid worden. Naast de deur hebben ook de scharnieren en sluitingen op zo'n moment veel te lijden en dit komt de duurzaamheid niet ten goede.

De oplossing?
De Justor deuropvanger is een simpele oplossing die de levensduur van een deur en zijn hang- en sluitwerk zeer ten goede komt. Bij de laatste 10° van sluiting wordt de deur namelijk opgevangen en, afhankelijk van het type, met een vooraf ingestelde of vaste sluitsnelheid zacht dicht getrokken. Met name in kantoor-, school- en in andere openbare gebouwen wordt dit als een sterk voordeel gezien en draagt de Justor deuropvanger bij aan een duurzaam gebouw.

Nog meer voordelen
Naast de bijdrage aan duurzaam bouwen, garandeert de Justor deuropvanger een volledige en geruisloze sluiting van de deur. Een volledige sluiting is met name een voordeel bij klimaatbeheersing zoals in slachthuizen en koelcellen. Het voordeel van een geruisloze sluiting komt juist tot zijn recht in ruimtes waar rust en concentratie een vereiste zijn zoals bijvoorbeeld bij vergaderruimtes en in ziekenhuizen. Kortom; veel voordelen voor veel toepassingsmogelijkheden!

Het oog wil ook wat!
De Justor deuropvanger is niet alleen in functionaliteit, maar ook in finish uitstekend te plaatsen binnen het hedendaagse deur- en raambeslag. De Justor deuropvanger is leverbaar in de finishes zilvergrijs en RVS.

 

Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..