DX in de schoolbanken!

 

 

DX in de schoolbanken!
Onze afdeling verkoop is de afgelopen maanden commercieel getraind door SalesTopics. Met direct toepasbare tips en verder ontwikkelde vaardigheden kunnen wij onze klanten nu nog beter van dienst zijn.

Waarom?
Ook wij van DX blijven investeren in onze mensen. Naast het nastreven van een blijvend hoge kwaliteit van onze producten, vinden wij namelijk dat de kwaliteit van onze dienstverlening dit hoge niveau tenminste moet evenaren. En om dit niveau te waarborgen  moeten ook wij af en toe de schoolbanken weer in. Wij hebben hierbij gekozen voor het gerenommeerde bedrijf SalesTopics.

SalesTopics / Accelerate your Sale
SalesTopics is een gedreven, ambitieus en vooral creatief instituut dat organisaties en (sales)professionals helpt bij het verbeteren van hun commerciële rendement. Ons aanbod praktijkgerichte Sales Trainingen, Sales Coaching en Sales Consultancy leveren een aantoonbare bijdrage aan het verbeteren van uw bedrijfsresultaat.

Handige links:
- SalesTopics
- Team Sales

     

Ander nieuws

Nog meer keuze uit binnendeurbeslag
Ons binnendeurbeslag is opnieuw aangevuld. Waar we vorig jaar de deurkrukken meer..
(02-04-2020)

Dit zijn onze maatregelen tegen COVID-19
We kunnen er niet omheen: het coronavirus en de impact ervan zijn naast wereldwijd nu ook in ons land merkbaar. meer..
(19-03-2020)
Telefonische bereikbaarheid
Als gevolg van het Coronavirus werkt een deel van ons personeel thuis. Helaas werkt het doorschakelen van de telefonie meer..
(17-03-2020)

Meer nieuws..