DX in de schoolbanken!

 

 

DX in de schoolbanken!
Onze afdeling verkoop is de afgelopen maanden commercieel getraind door SalesTopics. Met direct toepasbare tips en verder ontwikkelde vaardigheden kunnen wij onze klanten nu nog beter van dienst zijn.

Waarom?
Ook wij van DX blijven investeren in onze mensen. Naast het nastreven van een blijvend hoge kwaliteit van onze producten, vinden wij namelijk dat de kwaliteit van onze dienstverlening dit hoge niveau tenminste moet evenaren. En om dit niveau te waarborgen  moeten ook wij af en toe de schoolbanken weer in. Wij hebben hierbij gekozen voor het gerenommeerde bedrijf SalesTopics.

SalesTopics / Accelerate your Sale
SalesTopics is een gedreven, ambitieus en vooral creatief instituut dat organisaties en (sales)professionals helpt bij het verbeteren van hun commerciële rendement. Ons aanbod praktijkgerichte Sales Trainingen, Sales Coaching en Sales Consultancy leveren een aantoonbare bijdrage aan het verbeteren van uw bedrijfsresultaat.

Handige links:
- SalesTopics
- Team Sales

     

Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..