DX karabijnhaak en voetketting nu ook in trendy zwart!

 

DX karabijnhaak en voetketting nu ook in trendy zwart!
Zwart in het interieur is nog steeds hot! Vandaar dat wij twee mooie assortimentsaanvullingen introduceren: zwarte karabijnhaken en zwarte voetketting. Beiden onder ons eigen merk DX.
Onze productmanager Thijs Bakker vat helder samen: ‘Onze kwalitatief hoogwaardige karabijnhaak én voetketting in een nieuw mat zwart jasje. Het functionele van verbindingen maken en bevestigen, kun je nu ook uitvoeren met een mooie mat zwarte look, volgens de laatste trend.’

Achtergrond van de assortimentsuitbreiding
Tot nu toe hadden we enkel zwarte ongelaste sierketting in ons assortiment opgenomen. Nu is dit assortiment uitgebreid met de zwarte gelaste voetketting.
Deze zwarte DX voetketting is, door zijn gelaste langschalmige schakels, veel sterker dan onze zwarte sierketting. Door het hogere draagvermogen, kan deze in veel meer situaties toegepast worden.
En voor de bevestiging van de zwarte ketting kon een zwarte DX karabijnhaak natuurlijk niet achterblijven.

Mogelijkheden voor toepassing
De combinatie van zwarte DX karabijnhaken en voetkettingen biedt oneindig veel mogelijkheden voor winkelinrichting, interieurdesign en etaleren.
De zwarte DX karabijnhaken zijn, door het soepele scharnierende deel van de haak, ideaal voor een snelle verbinding. In combinatie met de zwarte DX voetketting wordt er een mooie industriële look gecreëerd.
Zo kunnen er diverse verbindingen en bevestigingen gemaakt worden om bijvoorbeeld verlaagde plafonds, grote armaturen of plantenbakken in een interieur op te hangen of vast te maken. Op deze manier kunnen kledingwinkels, horecagelegenheden, sportscholen en speelhallen deze artikelen inzetten voor het trendy inrichten en stylen van hun ruimtes.

DX KST Concept
Bij deze uitbreiding hebben wij ook rekening gehouden met ons bestaande DX KST Concept: de zwarte DX voetketting is dan ook zó op te nemen in het concept. De haspel met 30 meter ketting is namelijk compatibel met het toegepaste ophangsysteem in het concept.
Ook goed om te weten: vanaf februari zullen er een aantal zwarte DX karabijnhaken ook beschikbaar komen op kaart.

Uit voorraad leverbaar
Vanaf nu liggen de zwarte DX karabijnhaken en de zwarte DX voetketting in ons magazijn in Vaassen op voorraad. Voor technische specs en belangrijke toepassingsrichtlijnen verwijzen wij naar de informatie in onze webshop.

Wilt u advies voor een toepassing binnen uw project of klus?
Ons team Sales Support helpt u graag! Ze zijn bereikbaar via telefoonnummer 0578-571124, of per e-mail sales@dulimex.nl


  

Ander nieuws

Feest voor Walter Nijland bij Dulimex!
Vandaag hebben we met alle medewerkers onze collega Walter Nijland in het zonnetje gezet. Walter was namelijk meer..
(18-06-2020)

Nu ook in RVS verkrijgbaar
Ons assortiment glijlagerscharnieren is verder uitgebreid met twee roestvrijstalen (RVS) modellen met ronde hoek meer..
(03-06-2020)
Oók Ferney en Nicovij EDI ready
Na Zevij-Necomij zijn ook de Ferney Group en Nicovij klaar om hun Dulimex orders via EDI te laten verlopen. Orders, orderbevestig meer..
(03-06-2020)

Meer nieuws..