DX op de digitale snelweg!

 

 

DX op de digitale snelweg!
Met gemiddelde bezoekersaantallen van 400 bezoekers per dag, is de DX webshop met zijn 3.800 artikelen een steeds vaker gebruikt medium voor onze klanten. Inmiddels komt 8% van de orders binnen via het web en dit groeit nog iedere maand.

Meer dan alleen een bestelplatform
Naast het gemak van online bestellen is de DX webshop een bron van up-to-date informatie voor onze klanten. Naast uitgebreide productinformatie, technische lijntekeningen en montage-instructies zorgen de volgende punten voor een stukje gemakt bij onze klanten:

  • Offertes aanvragen;
  • Actuele netto inkoopprijzen;
  • Voorraad indicator;
  • Favorietenlijstjes.

EDI verbindt
Om het orderproces volledig digitaal te laten verlopen, bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid om met EDI te werken. Het snel en efficiënt verwerken van het orderproces zorgt voor een zorgeloze digitale communicatie tussen ons en onze klanten. Ook de kans op fouten wordt significant verminderd.
Inmiddels hebben wij met zo’n 12% van ons klantenbestand een EDI koppeling voor de verwerking van orders en facturen. 5% van de orders wordt door middel van deze werkwijze verwerkt. Ook hier zal de groei niet stil blijven staan. 

DX digitalisering in cijfers
Met de inzet van EDI en onze webshop strekt de digitale snelweg zich voor ons uit. In totaal verwerken wij zo’n 12-13% van onze orders digitaal en het ziet er naar uit dat dit percentage alleen maar blijft groeien.

Kortom; Onze digitale revolutie werpt zijn vruchten af!

Handige links:
- Webshop

 

Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..