DX paniekbeslag in de haven!

 

 

DX paniekbeslag in de Amsterdamse haven!
Ons paniekbeslag uit de DX 5-serie is toegepast op de nooduitgangen van de NDSM werf in Amsterdam. In totaal zijn er maar liefst 71 deuren voorzien van DX 5 paniekbeslag. Daarnaast zijn er ook deuren voorzien van de DX stormketting.

Stichting NDSM-werf
Stichting NDSM-werf houdt zich bezig met de ontwikkeling van de voormalige scheepswerf in Amsterdam-Noord als stadsoase voor creatie, experiment en evenement. Met de focus op cultuur, media en duurzaamheid realiseren zij een gevarieerd programma. Zo ontstaat er bijvoorbeeld in de zomervakantie de NDSM Summer met allerlei zomerse evenementen en ook SAIL Amsterdam speelt zich o.a. af rondom de NDSM werf.

Onze partners
Dit project is in samenwerking met onze partner Groenhart gerealiseerd. Aannemersbedrijf van Braam & Minnesma uit Wormerveer en Constructiebedrijf Mous uit Akersloot hebben de montage van het paniekbeslag verzorgd.

Geadviseerde producten
Binnen dit project is op iedere deur de tweepunts boven- en ondersluiting toegepast (type PO 512 EB RZ). De toegepaste stormketting is het type DV 820B.

Enthousiast geworden?
Bel met onze verkoop op +31 (0)578 57 92 31 of mail naar sales@dulimex.nl voor meer informatie over onze DX 5-serie paniekbeslag! 

Handige links:
- DX 5 paniekbeslag
- DX Stormketting
- NDSM werf

 

      

Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..