DX scharnieren op aggregaten en pompen

DX scharnieren en aggregaten
Naast de standaard toepassing in de woningbouw en utiliteit, zijn er ook industriële toepassingen weggelegd voor DX scharnieren en paumelles. Zo heeft de Bruin Aggregaten B.V. in Twello onlangs een grote partij nylon gelagerde scharnieren afgenomen voor de toepassing op haar aggregaten en zuigerpompen. De stalen deuren van de aggregaten en zuigerpompen worden afgehangen met de DX nylon gelagerde scharnieren.

Onze partner
Dit project is in samenwerking met onze partner Burghouwt Bouwbeslag B.V. gerealiseerd.

          

De Bruin Aggregaten B.V.
De Bruin Aggregaten B.V. biedt maatwerk omkastingen voor een grote diversiteit aan dieselgedreven machines. Super stil, extra onderhoudsvriendelijk, zeer compact, of een willekeurige andere wens, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Sinds 2009 zijn aan deze activiteiten ook de levering van GEHO bronneringspompen toegevoegd. Deze pompen maken al jaren gebruik van de omkastingen van BAT. De DX Nylon gelagerde scharnieren maken ook onderdeel uit van deze omkastingen.

Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..