DX winkelconcept uitgebreid

DX winkelconcept uitgebreid!
Het DX winkelconcept is uitgebreid met het DX Plankdrager Concept®. Deze hoge winkelmeter is zorgvuldig samengesteld met de meest courante types en maten plankdragers en bestaat uit:

  • Wandrailsysteem;
  • Staal geperste plankdragers;
  • Vouwdragers;
  • Plankdragers met schoor;
  • 'Herakles' plankdragers.

Nette presentatie
Na de inrichting van het DX Plankdrager Concept® staat er een nette en geordende winkelmeter met plankdragers. Om ervoor te zorgen dat dit ook zo blijft, is er extra aandacht besteedt aan het gebruikte stellingmateriaal bij de verschillende types plankdragers. Zo worden de verschillende lengtes wandrails netjes van elkaar gescheiden door middel van daarvoor bestemde haken en worden de staal geperste dragers in speciale mandjes geplaatst. Kortom, overzicht en gemak voor een blijvend geordende presentatie!

Breed verkrijgbaar
Gecombineerd met het DX KST Concept® en de winkelconcepten voor hang- en sluitwerk, meubelbeslag en ijzerwaren kunnen wij inmiddels behoorlijk wat winkelmeters met ons assortiment vullen. Momenteel zijn deze winkelmeters in verschillende samenstellingen en in steeds meer ijzerwarenvakzaken en groothandel in Nederland en België te bezichtigen.

Heeft u interesse in een DX winkelinrichting? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op met onze afdeling verkoop op +31 578 57 92 31 of mail ons op sales@dulimex.nl

 

 

 

Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..