DX winkelconcepten uitgebreid

DX winkelconcepten uitgebreid!
Wij hebben ons winkelconcept uitgebreid met twee geheel nieuwe concepten;

  • DX KST Concept® ‘Basic’
  • DX KST Concept® ‘Extended’

Het concept ‘Basic’ bestaat uit 2 winkelmeters ketting, staalkabel, touw en toebehoren. De ‘Extended’ uitvoering is maar liefst 3 winkelmeters. De concepten hebben een antraciet-zwarte kleurstelling wat een rustige en nette uitstraling geeft.  

Van losse bulk naar winkelklare stuks verpakking
Al jaren verkopen wij ons Ketting, staalkabel en touw toebehoren als losse bulkartikelen en als artikelen met een individueel EAN label. In een winkelpresentatie komen deze artikelen minder goed tot hun recht. In het nieuwe DX KST Concept® zijn de toebehoren dan ook vastgemaakt aan een DX kopkaartje met eurolock. Op de achterzijde zijn de kaartjes voorzien van productinformatie en een EAN code. Dat is wel zo gebruiksvriendelijk voor in de winkel!

Uitgebreid in touw
Met deze uitbreiding is ook ons assortiment Touw op haspel en bundels sterk uitgebreid. Naast de Polypropyleen (PP) en Polyamide (PA) oranje en witte touwen op rol, kunnen wij nu ook in de diepte meer kleuren leveren en hebben we nu ook bijvoorbeeld springdraad, bootslijn, gummykoord en katoentouw in ons assortiment.

Bekijk snel onze foto impressie voor een nog betere beleving bij dit nieuwe DX winkelconcept!.

Handige links:

 

Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..