De ketting is zo sterk als de zwakste schakel

Ook de DX ketting is zo sterk als de zwakste schakel...

"De prijs kan een gevaarlijke graadmeter zijn bij de keuze uit ketting, staalkabel, touw en toebehoren"

Er zijn veel aanbieders van ketting, staalkabel en het daarbij passende toebehoren met als gevolg dat er ook vele soorten kwaliteit in de markt circuleren. Allen met een bijpassend prijskaartje. Afhankelijk van de toepassing kan het bij de keuze gevaarlijk zijn om alleen de prijs als graadmeter te gebruiken. De reden voor een scherpere prijs zit hem vaak in de hoeveelheid materiaal dat  gebruikt is. Hoe lager hoe goedkoper, maar tevens ook hoe lager de kwaliteit van het product. Dit is voor sommige toepassingen onacceptabel.

"Iedere strekkende meter gelaste DX Ketting wordt getest met een breukbelasting van maar liefst twee keer de bijbehorende WLL!"

Kwaliteit van ketting, staalkabel, touw en toebehoren staat bij ons hoog in het vaandel. Het is ons streven om de kwaliteit van onze producten constant, betrouwbaar en beheersbaar te houden. Dit bereiken wij door:

  • Jarenlang partnerschap met leveranciers;
  • Kwaliteitscontrole bij de bron;
  • Jarenlange kennis en ervaring met het productieproces en toepassing van de producten.

"Bij kwaliteit hoort ook een professionele presentatie!"

Sinds januari 2017 presenteren wij, naast de bulkartikelen, ook een professionele winkelpresentatie met DX Ketting, staalkabel, touw en toebehoren. Inmiddels is deze winkelpresentatie al bij zo'n 50 ijzerwarenvakzaken te bewonderen!

"Niet alleen kwaliteit van producten, maar ook van kennis en advisering"

Op het gebied van ketting, staalkabel en toebehoren is een jarenlange kennis en kunde opgebouwd ten aanzien van toepassingen en bijbehorende oplossingen. Heeft u een speciale toepassing waar u een oplossing voor zoekt? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.


Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..