Dit zijn onze maatregelen tegen COVID-19

  Dit zijn onze maatregelen tegen COVID-19
Net als iedereen houden ook wij de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Dit om een zo veilig mogelijke werkomgeving te creëren en de dienstverlening naar onze klanten zo lang mogelijk en zo goed mogelijk voort te kunnen zetten.

Naar aanleiding van de maatregelen die het kabinet afgelopen zondag aankondigde om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, hebben wij extra maatregelen in onze bedrijfsvoering genomen.
 • Personele bezetting
  Om de kans op besmetting te verkleinen werkt een deel van ons kantoorpersoneel thuis. Telefoons zijn doorgeschakeld, maar houd wel rekening met langere wachttijden aan de telefoon. Het aanwezige personeel op ons kantoor in Vaassen is daarmee gehalveerd. Zij houden zich tijdens hun werkzaamheden op kantoor zoveel mogelijk aan de richtlijnen van het RIVM, zoals afstand houden, groepsoverleggen beperken, regelmatig handen wassen etc.

 • Klantbezoek
  Het klantbezoek is opgeschort. Onze buitendienst werkt vanuit huis en staat telefonisch met onze klanten in contact. Verder is onze showroom gesloten en ontvangen wij geen externe bezoekers meer op ons kantoor in Vaassen.


 • Ontvangst en verzending van goederen
  Ons magazijn is operationeel, echter met een lagere bezetting. Ondanks deze lagere bezetting blijven wij onze uiterste best doen om bestellingen binnen 48 uur aan onze klanten te verzenden. Ook kunnen wij gewoon goederen in ontvangst nemen.

 • Contactmogelijkheden
  Op onze bereikbaarheid hoeven wij niet in te leveren. Naast telefonisch zijn wij ook bereikbaar op sales@dulimex.nl of dit contactformulier op onze website.

Op basis van de huidige overheidsmaatregelen, zullen de komende drie weken bovenstaande maatregelen in onze bedrijfsvoering van kracht blijven. Bij veranderingen plaatsen wij hier een nieuwe update over de situatie rondom het Coronavirus en de impact op onze bedrijfsvoering.


 

 

Ander nieuws

Nog meer keuze uit binnendeurbeslag
Ons binnendeurbeslag is opnieuw aangevuld. Waar we vorig jaar de deurkrukken meer..
(02-04-2020)

Dit zijn onze maatregelen tegen COVID-19
We kunnen er niet omheen: het coronavirus en de impact ervan zijn naast wereldwijd nu ook in ons land merkbaar. meer..
(19-03-2020)
Telefonische bereikbaarheid
Als gevolg van het Coronavirus werkt een deel van ons personeel thuis. Helaas werkt het doorschakelen van de telefonie meer..
(17-03-2020)

Meer nieuws..