Dulimex Golden Supplier Award

Dulimex Golden Supplier Award
Begin november hebben wij voor de tweede keer dit jaar onze leveranciers in het Verre Oosten bezocht. Tijdens deze twee weken durende reis zijn 20 leveranciers bezocht en is het langdurige partnerschap met deze leveranciers nog eens extra bevestigd. De kers op de taart was de uitreiking van de Dulimex Golden Supplier Award. De award is uitgereikt aan de leverancier van DX bouwbeslag waar wij inmiddels meer dan 20 jaar mee samenwerken.

DX en het Verre Oosten
DX is opgegroeid met en gegroeid door de hechte samenwerking met onze Verre Oosten leveranciers. De historie met het Verre Oosten gaat terug tot 1982 toen Peter Dullaert Dulimex oprichtte en zijn eerste schreden in het Verre Oosten zette. Nu, 36 jaar later en een schat aan ervaring rijker, is het aantal leveranciers gegroeid en is de band met deze leveranciers zeer hecht. Om dit te waarborgen gaan wij ieder jaar tenminste twee keer op bezoek bij onze leveranciers in het Verre Oosten.

Kwaliteit, beschikbaarheid en deskundigheid...
...ten aanzien van onze producten en ons DX team. Dat zijn de drie peilers waar wij als Dulimex B.V. voor staan en waarmee wij willen uitblinken. Onze Verre Oosten leveranciers spelen hierbij een centrale rol. Om de controle te houden op de kwaliteit en beschikbaarheid van ons assortiment, is in 1995 ons inkoopkantoor in Hongkong en later in Ningbo opgericht wat het contact met onze leveranciers zeer ten goede is gekomen. Daarnaast worden op regelmatige basis kwaliteitsinspecteurs ingezet om de kwaliteit van onze artikelen te waarborgen.

Kortom, DX is zowel aan verkoop- als inkoopzijde uw deskundige partnerleverancier

 

Uitreiking van de 'Bronze bull' voor 20-jarig partnerschap met leverancier

Kwaliteitscontrole DX scharnieren 

Sight seeing in Fenghua 

 

 

Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..