Dulimex #derrrannn Challenge groot succes!

Dulimex #derrrannn Challenge groot succes!
Inspirerend, leerzaam, competitief, maar vooral ook super gezellig! Dat was in het kort waar het om draaide op donderdag 18 mei 2017 tijdens de Dulimex #derrrannn Challenge Mountainbike Clinic. Onder leiding van Gert Jakobs en Eddy van IJzendoorn hebben we kennis kunnen maken met de teamprestaties in de wielersport.

De weg naar succes!
Deze dag stond geheel in het teken van de weg naar succes: Samenwerking. Oud profwielrenner Gert Jakobs nam ons, op geheel eigenzinnige wijze, met veel humor en leuke anekdotes uit de wielerwereld, mee op deze weg naar succes. Succes in het bedrijfsleven wel te verstaan, want de gelijkenis tussen de wielersport en ons bedrijfsleven is wel duidelijk geworden: Ook wij moeten het samen doen!

Uiteraard heeft deze dag ook een winnaar die het uiteindelijk ook niet alleen heeft gedaan. Wij feliciteren Robert van Plateringen van Marree Bouw en Techniek met het winnen van de Gert Jakobs #derrrannn oorkonde voor beste mountainbiker van de middag!

Wij willen iedereen die aan deze dag heeft deelgenomen bedanken voor de sportieve inzet en de gezelligheid. Wij vonden het een zeer geslaagde dag!

Ander nieuws

Nog meer keuze uit binnendeurbeslag
Ons binnendeurbeslag is opnieuw aangevuld. Waar we vorig jaar de deurkrukken meer..
(02-04-2020)

Dit zijn onze maatregelen tegen COVID-19
We kunnen er niet omheen: het coronavirus en de impact ervan zijn naast wereldwijd nu ook in ons land merkbaar. meer..
(19-03-2020)
Telefonische bereikbaarheid
Als gevolg van het Coronavirus werkt een deel van ons personeel thuis. Helaas werkt het doorschakelen van de telefonie meer..
(17-03-2020)

Meer nieuws..