Dulimex #derrrannn Challenge groot succes!

Dulimex #derrrannn Challenge groot succes!
Inspirerend, leerzaam, competitief, maar vooral ook super gezellig! Dat was in het kort waar het om draaide op donderdag 18 mei 2017 tijdens de Dulimex #derrrannn Challenge Mountainbike Clinic. Onder leiding van Gert Jakobs en Eddy van IJzendoorn hebben we kennis kunnen maken met de teamprestaties in de wielersport.

De weg naar succes!
Deze dag stond geheel in het teken van de weg naar succes: Samenwerking. Oud profwielrenner Gert Jakobs nam ons, op geheel eigenzinnige wijze, met veel humor en leuke anekdotes uit de wielerwereld, mee op deze weg naar succes. Succes in het bedrijfsleven wel te verstaan, want de gelijkenis tussen de wielersport en ons bedrijfsleven is wel duidelijk geworden: Ook wij moeten het samen doen!

Uiteraard heeft deze dag ook een winnaar die het uiteindelijk ook niet alleen heeft gedaan. Wij feliciteren Robert van Plateringen van Marree Bouw en Techniek met het winnen van de Gert Jakobs #derrrannn oorkonde voor beste mountainbiker van de middag!

Wij willen iedereen die aan deze dag heeft deelgenomen bedanken voor de sportieve inzet en de gezelligheid. Wij vonden het een zeer geslaagde dag!

Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..