Dulimex slaat handen ineen met vakhandel!

 

Dulimex slaat handen ineen met vakhandel!

Onze klanten in de vakhandel, zowel groot- als detailhandel, hebben als grote kracht: het netwerk met persoonlijk contact met de klant. Wij als totaalleverancier Dulimex hebben op onze beurt: marketingkracht.
Op zoek naar manieren om deze twee kanten optimaal voor elkaar te laten werken, vonden wij marketing-communicatieplatform IJzersterk!

Het doel: elkaar versterken
Vanaf vandaag zal Dulimex deelnemen aan dit platform, om zo de handen ineen te slaan met de vakhandel. Met deze slimme software kunnen we de Dulimex-marketingkracht inzetten bij het netwerk van onze klanten. We kijken er naar uit hiermee de krachten te bundelen en onze band te versterken!

Hoe gaat dat in zijn werk?
Met onze kennis zetten wij hapklare marketingcommunicatie klaar, welke onze klanten gemakkelijk kunnen delen via hun eigen emailmarketing- en social media-kanalen. De volledige huisstijl wordt automatisch aangepast, waardoor zij het gezicht naar de eindklant blijven. Zo kunnen zij succesvol zijn en hun business verhogen van hun assortiment Dulimex-artikelen.

Meer weten over platform IJzersterk?
IJzersterk is onderdeel van Intermix Management BV.
Bekijk hier hoe het precies werkt.            

Ander nieuws

Dulimex slaat handen ineen met vakhandel!
Onze klanten in de vakhandel, zowel groot- als detailhandel, hebben als grote kracht: het netwerk met persoonlijk contact met de klant. meer..
(21-11-2019)
DX karabijnhaak en voetketting nu ook in trendy zwart!
Zwart in het interieur is nog steeds hot! Vandaar dat wij twee mooie assortimentsaanvullingen introduceren: zwarte karabijnhaken en zwarte voetketting. meer..
(01-11-2019)
Geslaagde Dulimex Relatiedag op het water!
Wat genoten wij zaterdag 21 september van een prachtige Dulimex Relatiedag op het water! meer..
(15-10-2019)

Meer nieuws..