Dulimex steunt het Donkere Dagen Offensief

Dulimex steunt het Donkere Dagen Offensief
Als totaalleverancier van hang- en sluitwerk draagt Dulimex graag haar steentje bij aan een veiligere leefomgeving. Vandaar dat onze organisatie actief de landelijke campagne ‘Donkere Dagen Offensief’ ondersteunt.

Deze campagne is er op gericht burgers bewust te maken van wat zij zélf kunnen doen om de kans op een woninginbraak te verkleinen. Het thema voor dit jaar is dan ook het advies: ‘Avondje weg? Licht aan en deur op slot!’

Deur op slot
Het offensief geeft een belangrijke tip om het advies ‘deur op slot!’ goed uit te voeren met preventieve maatregelen. Namelijk: 'sluit ramen en deuren af met goed hang-en-sluitwerk'. Onze PKVW-inbraakpreventieartikelen, zoals het SKG-gekeurde raam- en deurbeslag en scharnieren en paumelles, sluiten hier perfect bij aan.Spread the word!
We zetten de campagne extra kracht bij door de boodschap van het offensief nóg meer onder de aandacht te brengen via onze eigen kanalen. Zo plaatsen we campagne-uitingen op onze social mediakanalen en zetten we content klaar in ons nieuwe middel: marketing-communicatieplatform IJzersterk. Daar kunnen onze klanten onze content gemakkelijk delen via hun eigen
emailmarketing- en social media-kanalen.

Donkere Dagen Offensief
Het Donkere Dagen Offensief is een jaarlijks terugkerende landelijke campagne. Hierbij bundelen het ministerie van Justitie en Veiligheid, het CCV, wijkagenten, gemeentes en vele partijen, juist in deze donkere winterperiode, hun krachten om het aantal woninginbraken te verlagen.

Voor wie mee wil strijden tegen inbraken en overvallen: op deze website is alle informatie te vinden. Ook staat hier kant en klaar campagnemateriaal klaar, wat gemakkelijk te gebruiken is in de eigen uitingen. Zegt het voort!

Ander nieuws

Nieuw! 100% veilige krachtpatsers voor buiten
Trots presenteren wij onze nieuwe productserie premium hangsloten DX PRO-LINE! meer..
(20-01-2020)
Feest voor Taco Suerink bij Dulimex!
Met alle medewerkers hebben we onze managing director Taco Suerink verrast met een feestelijk ontvangst. meer..
(10-01-2020)
Sluiting in verband met de feestdagen
In verband met de feestdagen zijn wij van dinsdag 24 december vanaf 12.30 uur tot maandag 6 januari 09.00 uur gesloten. meer..
(24-12-2019)

Meer nieuws..