Een duidelijk signaal!

Paal met sokkel en afzetketting
  Een duidelijk signaal!
Het assortiment signaalketting is al geruime tijd een vast onderdeel van ons assortiment. De welbekende rood-witte kunststof ketting wordt voor vele toepassingen ingezet zoals bijvoorbeeld bij graaf- en schilderwerkzaamheden of als tijdelijke markering bij bijvoorbeeld publieksbegeleiding of parkeerterreinen. Hoofddoel is het snel signaleren van gevaar of bijzondere situaties.

Complete toepassing
Ons assortiment biedt een complete invulling van de toepassing. Naast de kunststof ketting zijn ook de palen met sokkel leverbaar. De kunststof sokkel is te vullen met water of zand zodat deze steviger op de grond komt te staan. Om de ketting te kunnen bevestigen zijn er kunststof noodschalmen of noodschakels leverbaar. Allen in dezelfde rood-witte kleuren als de kunststof ketting.

Waarschuwing voor niet zichtbaar gevaar
Voor de industriële toepassing is geel-zwart de universele kleur. De paal met sokkel en kunststof ketting zijn ook in deze kleuren leverbaar. Geel-zwarte afzetketting wordt voornamelijk ingezet om gebieden waar risicovolle activiteiten plaatsvinden af te zetten. Hierbij kan gedacht worden aan gebieden waar asbest verwijderd wordt of gebieden waar met hoge druk of chemische middelen gereinigd wordt. Maar ook in magazijnen wordt deze kleurcombinatie toegepast.

Klik op onderstaande link voor meer informatie over ons assortiment signaalketting en toebehoren.
Handige links
- Online webcatalogus Signaalketting + accessoires

Ander nieuws

Nu ook in RVS verkrijgbaar
Ons assortiment glijlagerscharnieren is verder uitgebreid met twee roestvrijstalen (RVS) modellen met ronde hoek meer..
(03-06-2020)

Oók Ferney en Nicovij EDI ready
Na Zevij-Necomij zijn ook de Ferney Group en Nicovij klaar om hun Dulimex orders via EDI te laten verlopen. Orders, orderbevestig meer..
(03-06-2020)
Toegangscontrole bij melkveehouderij
Precies een maand geleden kondigde het kabinet de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus aan. D meer..
(03-06-2020)

Meer nieuws..