Even voorstellen...

Wij hebben ons verkoopteam versterkt!

Wij zijn dit jaar begonnen met een drietal nieuwe collega’s. Erwin Lenting (Commercieel Manager), Paul Stiemer en Gerben Eggink (Accountmanagers) komen het bestaande team versterken bij de verkoop van hang- & sluitwerk en ketting, staalkabel & toebehoren in de Benelux.

Erwin Lenting (47) heeft hiervoor verschillende verkoopfuncties bekleed in de hout- en bouwmaterialenhandel waarna hij in het management van Ubbink (kunststofindustrie) en Kiwitz (chemische bouwstoffen) terecht kwam. Met deze rijke werkgeschiedenis in de bouwwereld van 26 jaar zal Erwin het Dulimex verkoopteam gaan aansturen.

Paul Stiemer (44) heeft hiervoor verschillende functies bekleed bij diverse ijzerwarenvakzaken en bij leveranciers van hang- & sluitwerk, waaronder bekende namen als Intersteel International, Geze en Ten Hulscher. Met 23 jaar ervaring in de ijzerwarenbranche zal Paul zich bij ons bezig gaan houden met de verkoop van hang- & sluitwerk en ketting, staalkabel & toebehoren.

Gerben Eggink (42) heeft hiervoor als accountmanager bij Wemekamp groothandel gewerkt. Met ruim 13 jaar ervaring in de ijzerwarenbranche zal hij zich voornamelijk gaan richten op de verkoop van ketting, staalkabel & toebehoren.

Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..