Feest voor Taco Suerink bij Dulimex!

 

Feest voor Taco Suerink bij Dulimex!

Met alle medewerkers hebben we onze managing director Taco Suerink verrast met een feestelijk ontvangst. Taco was namelijk op 2 januari 25 jaar in dienst!
Om stil te staan bij deze mooie mijlpaal en dit te vieren, werd Taco thuis opgehaald met een roze limousine. Een knipoog naar een Toppers-concert ‘Pretty in Pink’, waar hij tot verrassing van zijn collega's een keer naartoe ging.

Taco startte zijn carrière binnen Dulimex in 1995 als accountmanager voor de export naar Duitsland en Oostenrijk. Na een paar jaar, in 1998, werd hij aangesteld als managing director. Sindsdien heeft Dulimex een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt.

Door een viertal acquisities is Dulimex uitgegroeid tot een sterke, geziene en onmisbare partner in de branche.
Het team van toen nog slechts 7 medewerkers is inmiddels uitgebreid tot een vakbekwaam team van maar liefst 40 personen. Ook heeft Taco met zijn team een aantal voor de organisatie zeer belangrijke zaken voor elkaar gekregen. Zoals bijvoorbeeld: een eigen inkoopkantoor in China, het 3.200 meter grote magazijn in Vaassen en een ISO 9001:2015 certificering.

Dankzij deze ontwikkelingen maakt Dulimex waar wat haar klanten van haar verwachten. Namelijk: het leveren van kwaliteit, beschikbaarheid en deskundigheid..

Taco zet de trend van verdere professionalisering voort. Vol nieuwe inspiratie en energie worden er plannen gemaakt om een nog betere en toekomstbestendige partner te zijn, voor zowel klant als leverancier.

                   

         

Ander nieuws

Nieuw! 100% veilige krachtpatsers voor buiten
Trots presenteren wij onze nieuwe productserie premium hangsloten DX PRO-LINE! meer..
(20-01-2020)
Feest voor Taco Suerink bij Dulimex!
Met alle medewerkers hebben we onze managing director Taco Suerink verrast met een feestelijk ontvangst. meer..
(10-01-2020)
Sluiting in verband met de feestdagen
In verband met de feestdagen zijn wij van dinsdag 24 december vanaf 12.30 uur tot maandag 6 januari 09.00 uur gesloten. meer..
(24-12-2019)

Meer nieuws..