Feest voor Walter Nijland bij Dulimex!

 

Feest voor Walter Nijland bij Dulimex!
Vandaag hebben we met alle medewerkers onze collega Walter Nijland in het zonnetje gezet.
Hij was namelijk op 1 april 12,5 jaar in dienst!

Walter startte zijn carrière binnen Dulimex in 2007 als Inkoop- en Productmanager voor de Europese leveranciers. Met name op het gebied van paniekbeslag en SOSS onzichtbare scharnieren maakte hij zich alle ins en outs eigen. Na een paar jaar, in 2012, ging Walter de logistieke kant op om zich alle kneepjes van het logistieke vak eigen te kunnen maken. Hij werd aangesteld als assistent van de Logistiek Manager. Inmiddels stuurt Walter het magazijnteam operationeel aan en doet hij er met zijn collega’s alles aan om elke dag een mooi resultaat neer te zetten.

Bij zo’n bijzonder moment wilden wij natuurlijk stilstaan. Door de Coronamaatregelen die toen van kracht waren, kon dat helaas niet op de manier zoals we dat normaal doen. Vandaag is dat wel gelukt; in de open lucht zodat we voldoende afstand van elkaar konden houden. En in plaats van een uitgebreide lunch in de kantine, hadden wij nu friet, snacks en frisdrank van een gehuurde snackwagen (SnackWagenHagen) uit Vaassen. Uiteindelijk toch een viering van een bijzonder moment onder bijzondere omstandigheden.

In ieder geval Walter: nogmaals bedankt voor je inzet en betrokkenheid in de afgelopen 12,5 jaar!
 
 
     
   
 
 

Ander nieuws

Feest voor Walter Nijland bij Dulimex!
Vandaag hebben we met alle medewerkers onze collega Walter Nijland in het zonnetje gezet. Walter was namelijk meer..
(18-06-2020)

Nu ook in RVS verkrijgbaar
Ons assortiment glijlagerscharnieren is verder uitgebreid met twee roestvrijstalen (RVS) modellen met ronde hoek meer..
(03-06-2020)
Oók Ferney en Nicovij EDI ready
Na Zevij-Necomij zijn ook de Ferney Group en Nicovij klaar om hun Dulimex orders via EDI te laten verlopen. Orders, orderbevestig meer..
(03-06-2020)

Meer nieuws..