Geslaagde Dulimex Relatiedag op het water!

 

Geslaagde Dulimex Relatiedag op het water! 

Wat genoten wij zaterdag 21 september van een prachtige Dulimex Relatiedag op het water!
Het stralende zonnetje, het mooie Muiden, het zeilen, het indrukwekkende Pampus en natuurlijk het gezellige gezelschap.

Nadat we eerder al de inspirerende Dulimex #derrrannn Challenge met Gert Jakobs organiseerden, wilden we dit jaar wéér onze klanten verrassen met een leuk evenement. Om in een ongedwongen sportieve setting elkaar persoonlijk te leren kennen en de banden aan te halen. Met als doel het zakendoen nóg toegankelijker en bovendien een stuk leuker te maken!

Vandaar ook het thema ‘Op koers met Dulimex! waarmee we het belang van goed partnerschap onder de aandacht brachten. Dulimex en haar partners zetten zich in om nóg meer vanuit die ‘persoonlijke noot’ samen te werken en elkaar te versterken. Kortom: partnerschap met een persoonlijke touch!

Het avontuur startte in Muiden, waar we met het vlaggenschip van Muiden Zeilklipper ‘De Hoge Wier’ op monumentaal forteiland Pampus aankoersten. Deze bijzondere UNESCO-werelderfgoedlocatie is een echte bezienswaardigheid. Na deze ontdekking was het tijd voor actie: liefhebbers aan boord konden meedoen met zeilen, navigeren en zelfs sturen. Op een mooie beschutte plek gingen we voor anker en werd de dag ontspannen afgesloten met een BBQ.

Uit de hartelijke reacties die we na afloop ontvingen, mogen we opmaken dat we terug kunnen kijken op een zeer geslaagde dag!

  

Ander nieuws

Dulimex slaat handen ineen met vakhandel!
Onze klanten in de vakhandel, zowel groot- als detailhandel, hebben als grote kracht: het netwerk met persoonlijk contact met de klant. meer..
(21-11-2019)
DX karabijnhaak en voetketting nu ook in trendy zwart!
Zwart in het interieur is nog steeds hot! Vandaar dat wij twee mooie assortimentsaanvullingen introduceren: zwarte karabijnhaken en zwarte voetketting. meer..
(01-11-2019)
Geslaagde Dulimex Relatiedag op het water!
Wat genoten wij zaterdag 21 september van een prachtige Dulimex Relatiedag op het water! meer..
(15-10-2019)

Meer nieuws..