Geslaagde Dulimex Relatiedag op het water!

 

Geslaagde Dulimex Relatiedag op het water! 

Wat genoten wij zaterdag 21 september van een prachtige Dulimex Relatiedag op het water!
Het stralende zonnetje, het mooie Muiden, het zeilen, het indrukwekkende Pampus en natuurlijk het gezellige gezelschap.

Nadat we eerder al de inspirerende Dulimex #derrrannn Challenge met Gert Jakobs organiseerden, wilden we dit jaar wéér onze klanten verrassen met een leuk evenement. Om in een ongedwongen sportieve setting elkaar persoonlijk te leren kennen en de banden aan te halen. Met als doel het zakendoen nóg toegankelijker en bovendien een stuk leuker te maken!

Vandaar ook het thema ‘Op koers met Dulimex! waarmee we het belang van goed partnerschap onder de aandacht brachten. Dulimex en haar partners zetten zich in om nóg meer vanuit die ‘persoonlijke noot’ samen te werken en elkaar te versterken. Kortom: partnerschap met een persoonlijke touch!

Het avontuur startte in Muiden, waar we met het vlaggenschip van Muiden Zeilklipper ‘De Hoge Wier’ op monumentaal forteiland Pampus aankoersten. Deze bijzondere UNESCO-werelderfgoedlocatie is een echte bezienswaardigheid. Na deze ontdekking was het tijd voor actie: liefhebbers aan boord konden meedoen met zeilen, navigeren en zelfs sturen. Op een mooie beschutte plek gingen we voor anker en werd de dag ontspannen afgesloten met een BBQ.

Uit de hartelijke reacties die we na afloop ontvingen, mogen we opmaken dat we terug kunnen kijken op een zeer geslaagde dag!

  

Ander nieuws

Feest voor Walter Nijland bij Dulimex!
Vandaag hebben we met alle medewerkers onze collega Walter Nijland in het zonnetje gezet. Walter was namelijk meer..
(18-06-2020)

Nu ook in RVS verkrijgbaar
Ons assortiment glijlagerscharnieren is verder uitgebreid met twee roestvrijstalen (RVS) modellen met ronde hoek meer..
(03-06-2020)
Oók Ferney en Nicovij EDI ready
Na Zevij-Necomij zijn ook de Ferney Group en Nicovij klaar om hun Dulimex orders via EDI te laten verlopen. Orders, orderbevestig meer..
(03-06-2020)

Meer nieuws..