Geslaagde dag op de slipbaan!

Geslaagde dag op de slipbaan!
Op 9 februari was het dan zover. De 1e prijs die Derk Eling van Scholte en de Vries vorig jaar met het FernEvent beursspel won, is door hem en zijn collega's verzilverd! Op het terrein van VVC Adventures in Almere, hebben hij en zijn collega's een slipcursus gevolgd. Na een korte theorie mochten zij zelf de baan op om de opgedane kennis in praktijk te brengen. Het was een geslaagde dag met een gezellige groep mensen!

FernEvent Beurspel 2018
In de aanloop naar en tijdens het FernEvent 2018, dat plaatsvond op 17 april 2018, konden leden van Ferney deelnemen aan de DX Kennistest over vluchtwegtechniek en paniekbeslag. Met ruim 40 deelnemers aan de test, was Derk Eling uiteindelijk degene die alle vragen goed heeft beantwoord en deze slipcursus dan ook dik verdiend heeft.

    

Bent u geïnteresseerd in DX paniekbeslag of heeft u advies nodig voor een project? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op met onze afdeling verkoop op +31 (0)578 57 92 31 of mail naar sales@dulimex.nl.Ander nieuws

Nog meer keuze uit binnendeurbeslag
Ons binnendeurbeslag is opnieuw aangevuld. Waar we vorig jaar de deurkrukken meer..
(02-04-2020)

Dit zijn onze maatregelen tegen COVID-19
We kunnen er niet omheen: het coronavirus en de impact ervan zijn naast wereldwijd nu ook in ons land merkbaar. meer..
(19-03-2020)
Telefonische bereikbaarheid
Als gevolg van het Coronavirus werkt een deel van ons personeel thuis. Helaas werkt het doorschakelen van de telefonie meer..
(17-03-2020)

Meer nieuws..