Het festivalseizoen gaat weer beginnen!

Meer bundelbandjes op een festival dan bezoekers!
Het festivalseizoen staat weer op het punt van beginnen en dat betekent dat onze bundelbandjes weer in grote aantallen toegepast zullen gaan worden op en om de festivalterreinen.

Naast de kilometers aan hekwerk met reclamedoeken en blinderingsmateriaal dat als omheining van het terrein dient, wordt er ook veel gebruik gemaakt van signing op het festivalterrein vastgemaakt aan steigermateriaal. In deze toepassingen worden duizenden kabelbundelbandjes toegepast.

Gegarandeerde A-kwaliteit
Er wordt veel gevraagd van de bundelbandjes. Vaak voor meerdere dagen en onder alle weersomstandigheden moeten de bundelbandjes 'presteren' en dat is voor de DX bundelbandjes geen enkel probleem.

Breed en diep assortiment
18 lengtematen, 7 breedtematen en 6 verschillende kleuren. Alle gangbare combinaties van deze drie kenmerken zijn uit voorraad leverbaar. Kortom; voor iedere denkbare toepassing is wel een passend bundelbandje te vinden!

   

Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..