Kortste DX raamuitzetter SKG

https://eportal.dulimex.nl/extern/docs/DocBinBlob.aspx?ID=%7b47d76ed2-a756-4d27-9fc7-c1fcfbd1d846%7d

https://eportal.dulimex.nl/extern/docs/DocBinBlob.aspx?ID={47d76ed2-a756-4d27-9fc7-c1fcfbd1d846}

 

 

Kortste DX raamuitzetter SKG
Veel inbrekers komen binnen via het bovenlicht: het kleine raampje boven een raam of deur. Vaak staat het bovenlicht op een kier of is het op een heel eenvoudige manier vergrendeld. Voor inbrekers is het vrij gemakkelijk het bovenlicht te forceren en te openen, vooral als een kliko of ladder in de buurt is waar ze op kunnen staan. Via het bovenlicht kan de deur of raam worden geopend wanneer de sleutel nog in het slot zit. Wanneer het bovenlicht groot genoeg is kan de inbreker zelfs naar binnen klimmen.

Oplossing?
Beveilig het bovenlicht met een DX raamuitzetter wegdraaibaar SKG**® en sluit altijd uw ramen en deuren wanneer u de deur uit gaat!

Klepraam met barrière stang
Een veelgebruikte beveiliging op bovenlichten is de barrièrestang. De barrière stang voorkomt dat een inbreker naar binnen kan klimmen. Veilig, maar om het bovenlicht helemaal veilig te maken is het afsluiten van het bovenlicht met een raamuitzetter wegdraaibaar SKG**® aan te bevelen. Dit wordt nog wel eens na gelaten omdat de ruimte tussen het kozijn en de barrière stang vaak te klein is om een standaard SKG raamuitzetter wegdraaibaar te plaatsen.

DX heeft de oplossing! 
Het assortiment raamuitzetters wegdraaibaar SKG**® is aangevuld met een type met de kortste hendel in de markt:

  • RUZ-WK-300SS;

De minimaal benodigde ruimte tussen kozijn en barrière stang hoeft slechts 14 cm te zijn en dat is voldoende voor het goed functioneren van dit type SKG raamuitzetter wegdraaibaar. De raamuitzetter is alleen in RVS/antraciet uitvoering verkrijgbaar en is dan ook perfect te combineren met onze andere raamsluitingen en –uitzetters. 

Handige links:
- Webshop

 

Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..