Nóg meer zwart bouwbeslag

Nóg meer zwart bouwbeslag
Het leveringsprogramma voor zwart hang- en sluitwerk is opnieuw uitgebreid. Na de toevoeging van de zwarte kantschuiven, raamuitzetters, deuropvanger en deurspion afgelopen maart, zijn nu ook de schoordragers, inboorpaumelles voor stalen kozijnen en luxe DENI deurvastzetters in het zwart leverbaar. En daar houdt het niet op. Want in dit laatste kwartaal komen ook de zwarte DX deurstoppers en glijlagerscharnieren op voorraad. Kortom, steeds meer zwart hang- en sluitwerk voor het (woon)interieur!

Achtergrond van deze uitbreiding
De trend voor zwarte accenten in het (woon)interieur startte in 2018 en sindsdien is de vraag naar zwart hang- en sluitwerk alleen maar toegenomen. Wij begonnen de zwarte productlijn met slechts vier artikelgroepen: de DX kogellagerscharnieren, kogelstiftpaumelles, bommerscharnieren en aluminium plankdragers. Inmiddels is dat aantal gegroeid naar maar liefst 60 artikelgroepen en kunnen we met ons hang- en sluitwerk volledig invulling geven aan de zwarte accenten rondom ramen en deuren.

Zwarte kleuren voor een strak interieur
Hang- en sluitwerk is maar een  klein onderdeel van het interieur, maar toch draagt het enorm bij aan de uitstraling van een (woon)interieur. Voor een stoere, industriële, maar ook chique uitstraling van het interieur, zijn zwarte kozijnen en zwart gelakt raam- en deurbeslag een perfecte oplossing. Naast de woningbouw zien we zwart gelakt ook veel terug in bijvoorbeeld hotels, wellness resorts en restaurants.

Distributie en levering
Als voorraadhoudend grossier distribueert Dulimex haar zwarte productlijn raam- en deurbeslag vanuit Vaassen naar de aangesloten tussenhandel: groothandelaren, ijzerwarenvakzaken, doe-het-zelfzaken en webshops.

Meer weten over de mogelijkheden met zwart raam- en deurbeslag?
Onze medewerkers van team Sales Support helpen u graag! Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 578-579231, of per e-mail sales@dulimex.nl
 


   

Ander nieuws

Wij hebben verbouwd
Geruime tijd geleden hebben er enkele verbouwings werkzaamheden plaatsgevonden rondom ons magazijn. Aanleiding meer..
(14-09-2020)

Vertrouwde kwaliteit, andere sluiting
Ons assortiment hang- en discussloten is opnieuw geprofessionaliseerd. Na de toevoeging van de PRO-LINE series meer..
(14-09-2020)
Nóg meer zwart bouwbeslag
Het leveringsprogramma voor zwart hang- en sluitwerk is opnieuw uitgebreid. Na de toevoeging van de zwarte meer..
(14-09-2020)

Meer nieuws..