Nieuwe aanlaspaumelles!

Nieuwe aanlaspaumelles!
Wij hebben voor iedere toepassing wel een geschikte aanlaspaumelle in ons assortiment. Met smeernippel, verstelbaar, met veer, RVS, blank verzinkt, de vele maatvoeringen; de keuze uit ons assortiment aanlaspaumelles is al enorm. En daar hebben wij nu nog eens drie nieuwe keuzes aan toegevoegd:

  • Aanlaspaumelle met losse kogelpen verstelbaar;
    Na montage is de aanlaspaumelle en daarmee de deur 16 mm in hoogte verstelbaar. De paumelle draait op twee kogels in de pen wat een zeer duurzame werking garandeerd.

  • Aanlaspaumelle met kogellagerring en messing pen blank verzinkt;
    De kogellagerring zorgt voor een soepele draaiwerking.

  • Aanlaspaumelle met kogellagerring volledig RVS.
    De kogellagerring zorgt voor een soepele draaiwerking. Door het RVS materiaal is deze laspaumelle ideaal voor de toepassing buiten of in een vochtige omgeving.

De brede lasnaad van deze aanlaspaumelles maakt het aanlassen gemakkelijk. Gecombineerd met de kogellagerring en kogelpen kunnen twee van deze aanlaspaumelles maar liefst een deurgewicht van 100 kg. dragen.

Advies nodig bij een project of toepassing? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op met onze verkoop op +31 578 57 92 31 of mail ons op sales@dulimex.nl 

 

Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..