Nieuwe aanwinst binnen Sales team

Untitled 1

 

Nieuwe aanwinst binnen Sales team
Wij mogen weer een nieuwe medewerker en collega verwelkomen binnen Dulimex! Met ingang van 3 februari zal Gert Post als commercieel medewerker binnendienst team Sales Support komen versterken. Daar wordt, onder management van Erwin Lenting en operationele aansturing van Remco de Graaf, deskundig advies en ondersteuning verleend aan u als relatie.

“Na mijn opleiding Internationale Handel en Groothandel ben ik de wereld van de bouw en ijzerwaren ingerold. Het contact met de klanten, het opbouwen en onderhouden van relaties en het feit dat deze markt zich voortdurend ontwikkelt, geven mij het perfecte gevoel van hetgeen ik zoek in mijn werk. Ik wil me graag ontwikkelen en bij Dulimex kan dat, een perfecte match.”

In deze binnendienstfunctie werkt Gert nauw samen met exportmanager Dauk Thijssen. Hij zal contact onderhouden met relaties buiten de Benelux.
Wij wensen Gert heel veel succes in zijn nieuwe functie bij Dulimex!

Wat er aan vooraf ging
Eerder dit jaar communiceerden we al over een paar verschuivingen binnen ons Sales team. Accountmanager Wouter van der Gouw heeft met ingang van 2020 een nieuwe uitdaging bij een andere organisatie aangenomen. En commercieel medewerker binnendienst Justine Runhart heeft Wouters functie overgenomen en is als accountmanager de weg op gegaan. Daarmee kwam de plek van Justine vrij en gingen we op zoek naar nieuw talent voor onze binnendienst. Op die plek gaat Gert nu dus aan de slag.

Wilt u meer interessante ontwikkelingen binnen Dulimex en haar team blijven volgen?

  

Ander nieuws

Nieuwe aanwinst binnen Sales team
Eerder dit jaar communiceerden we al over een paar verschuivingen binnen ons Sales team. meer..
(28-01-2020)
Alle goederen scanbaar en herkenbaar
Ontvangt u goederen van Dulimex, dan zijn deze vanaf januari 2020 altijd scanbaar. meer..
(28-01-2020)
Trendy zwarte DX Karabijnhaken nu ook op kaart!
Een mooie nieuwe uitbreiding van ons DX KST Concept! meer..
(28-01-2020)

Meer nieuws..