Nieuwe gezichten bij Sales Support en Marketing

 

Nieuwe gezichten bij Sales Support en Marketing
De afgelopen periode mochten we weer twee nieuwe medewerkers verwelkomen: Bart Lensink en Katja Westerveld.

Bart Lensink - Commercieel medewerker binnendienst


Bart is team Sales Support komen versterken, waar onder management van Erwin Lenting en operationele aansturing van Remco de Graaf deskundig advies en ondersteuning verleend wordt aan u als relatie.
In deze binnendienstfunctie werkt Bart nauw samen met accountmanager Gerben Eggink voornamelijk binnen het programma ketting, staalkabel, -toebehoren en touw. Hij onderhoudt contact met onze relaties in de hout- en bouwmaterialenhandel, agrarische sector, industrie, ijzerwarenvakzaken, scheepvaart en visserij.“Na mijn opleiding Commerciële economie werkte ik lange tijd in een administratieve functie bij een uitzend/detacheringsbureau in de techniek. Daarna wilde ik mijn (economische) kennis en kunde en affiniteit met techniek graag inzetten binnen een business to business organisatie. Wat mij in dit vak vooral aanspreekt, is het opbouwen van langdurige relaties. In het contact met de klant vind ik het een uitdaging om samen tot een passende oplossing te komen en daarvoor een aanbieding te doen.”


Met die insteek behandelt Bart offerteaanvragen en adviseert hij klanten over (technische) productspecificaties en leveringsmogelijkheden.

Katja Westerveld – Marketing- en communicatiemedewerker

Vanaf april is Katja gestart binnen team Marketing, waar collega marketeer Edwin Nijendijk en manager Roeland Laman het Dulimex productaanbod afstemmen op de wensen van u als klant. Ook bouwt het team aan het merk DX.

Binnen het team zal Katja zich extra focussen op het uitdragen van de identiteit van de organisatie Dulimex en het merk DX. Zij zet zich in voor effectieve communicatie met onze relatiegroepen via website, nieuwsberichten, social media en e-mailingen. Daarnaast werkt zij aan actuele heldere productinformatie, zowel online (webshop) als offline (folders/brochures).“Wat mij voldoening geeft, is het scherp krijgen van wie en wat wij als Dulimex precies zijn, wat onze expertise is en hoe we onze relaties het beste kunnen bereiken en optimale service kunnen verlenen. Alle informatie zo te structureren, dat deze op efficiënte wijze gevonden wordt door geïnteresseerden. En boodschappen zo af te stemmen op onze communicatiegroepen, dat deze voor beide partijen het gewenste effect hebben.”

Katja studeerde Corporate communication en heeft ervaring in zowel marketing als communicatie in verschillende typen organisaties en branches. De wereld van ijzerwaren, bouwbeslag en hang- & sluitwerk vormt een interessante nieuwe uitdaging voor haar!

Wilt u meer interessante ontwikkelingen binnen Dulimex blijven volgen?
  

Ander nieuws

Nieuwe gezichten bij Sales Support en Marketing
De afgelopen periode mochten we weer twee nieuwe medewerkers verwelkomen meer..
(01-08-2019)
DX raamboompjes binnenkort leverbaar in zwart!
De standaard DX raamboompjes en afsluitbare DX raamboompjes SKG*®, respectievelijk de RBM 1200 meer..
(15-07-2019)
DX espagnoletsluiting SKG binnenkort ook in zwart!
Onze DX Espagnoletsluiting SKG**® is binnenkort ook in de kleur zwart leverbaar. meer..
(15-07-2019)

Meer nieuws..