Nooduitgang beveiliging!

  Voorkom oneigenlijk gebruik van de nooduitgang!
Ons assortiment paniekbeslag is uitgebreid met GfS nooduitgang beveiliging! Deze zichtbare beveiligingsproducten bij nood- en vluchtdeuren, ontmoedigen het oneigenlijke gebruik van de nooduitgang. De nooduitgang wordt weer gebruikt in situaties waarvoor die bedoelt is: In geval van nood!

De nooduitgang
Altijd moet deze met één beweging te openen zijn zodat in geval van nood er een veilige vluchtweg aanwezig is. Maar dit betekent automatisch dat de uitgang op ieder moment gemakkelijk gebruikt kan worden voor andere doeleinden. Het misbruik maken van de nood- en vluchtdeur neemt alsmaar toe, zowel door eigen personeel als door bezoekers. In veel situaties is dit niet wenselijk.
Het op slot draaien van de nood- of vluchtdeur zorgt voor gevaarlijke situaties en is dan ook geen optie. GfS Nooduitgang beveiliging biedt dan ook een gemakkelijke oplossing tegen het oneigenlijk gebruik van de nood- of vluchtdeur.

Hoe werkt het
Het nooduitgang alarm geeft een akoestisch geluid af zodra de nood- of vluchtdeur gebruikt wordt. Afhankelijk van het type nooduitgang beveiliging varieert het volume van 85 tot maar liefst 100 decibel. Dat is vergelijkbaar met het geluid van een voorbij razende metro in een metrostation.
Sommige modellen maken gebruik van een vooralarm. Hierbij gaat het alarm kort af als de kruk of paniekstang iets naar beneden wordt gedrukt. Dit heeft een extra afschrikkend effect waardoor oneigenlijk gebruik van de nooduitgang wordt voorkomen.

Meer informatie over nooduitgang beveiliging vindt u in onze webcatalogus.
Handige links
- Online webcatalogus Nooduitgang
- Online webcatalogus Paniekbeslag

Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..