Nu ook CE-markering op kogelstiftpaumelles RVS

 

Nu ook CE-markering op kogelstiftpaumelles RVS
Naast de waardering voor ons assortiment DX bouwscharnieren met het CE-certificaat, zijn onze RVS-kogelstiftpaumelles nu ook beloond met de CE-markering! Hierdoor kunnen onze RVS-kogelstiftpaumelles nu ook toegepast worden bij raam- en deursituaties waar CE verplicht of gewenst is.

Bij de CE-keuring zijn een ITT (Initial Type Testing, test op duurzaamheid) en een FPC (Factory Production Controll, audit van productieprocessen) uitgevoerd. Eindconclusie is dat onze RVS-kogelstiftpaumelles aan de CE-eisen voldoen.Voorraad Vaassen
Met dit CE-certificaat is de huidige voorraad RVS-kogelstiftpaumelles in Vaassen per direct CE gekeurd, ondanks dat het welbekende CE-logo in het scharnierblad nog ontbreekt. Dit is te herkennen aan de extra CE-sticker op de kleinverpakking, met daarop alle details, QR-code voor DOP en onderhoudsinstructie.
Onze voorraad ondergaat een logistieke transitie. De huidige voorraad, waar het bled nog geen CE-logo vertoont, zal met de CE-sticker uitverkocht worden. Daarna zal er ruimte zijn voor de nieuwe voorraad, waar het CE-logo op het bled gestanst is.

SKH-lijst
Ze zullen binnenkort ook opgenomen worden in de SKH-Publicatie 98-08 Inbraakwerend geveltimmerwerk. SKH is de toonaangevende instelling voor een betrouwbare kwaliteitsindicatie.


Mooie resultaten in kwaliteitswaardering
  • Dulimex als organisatie werd eerder al gewaardeerd om de kwaliteit van haar bedrijfsprocessen met een ISO 9001:2015-certificering.

  • Voor onze producten geldt dat er een groot aantal SKG / PKVW-gecertificeerd zijn.

  • Afgelopen februari werd de kwaliteit van ons assortiment DX bouwscharnieren al beloond met het CE-certificaat.

  • En nu dus de CE-markering op RVS-kogelstiftpaumelles.

  • De productgroep RVS-kogelstiftpaumelles is ook nog winnaar van de PKVW-prijs 2018 voor ‘meest innovatieve product 2018’. Deze prijs heeft zij gewonnen, omdat ze aan de strenge SKG***® eisen voldoet, zónder dat er een dievenpen aan te pas komt. De kogelstiftpaumelle is zó ontworpen dat de knoop van het scharnierblad aan de boven- en onderzijde volledig afgesloten is, waardoor het onmogelijk is de knoop met geweld af te rollen en de deur te lichten. Dit maakt dat deze kogelstiftpaumelle zeer inbraakwerend is.
Bent u geïnteresseerd in de kogelstiftpaumelles RVS of heeft u advies nodig voor uw toepassing? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op met onze afdeling verkoop op +31 (0)578 57 92 31 of mail naar sales@dulimex.nl.
  

Ander nieuws

Nog meer keuze uit binnendeurbeslag
Ons binnendeurbeslag is opnieuw aangevuld. Waar we vorig jaar de deurkrukken meer..
(02-04-2020)

Dit zijn onze maatregelen tegen COVID-19
We kunnen er niet omheen: het coronavirus en de impact ervan zijn naast wereldwijd nu ook in ons land merkbaar. meer..
(19-03-2020)
Telefonische bereikbaarheid
Als gevolg van het Coronavirus werkt een deel van ons personeel thuis. Helaas werkt het doorschakelen van de telefonie meer..
(17-03-2020)

Meer nieuws..