Oók Ferney en Nicovij EDI ready

Ferney en Nicovij EDI ready
Na Zevij-Necomij zijn ook de Ferney Group, Nicovij en Groene vakwinkel klaar om hun Dulimex orders via EDI te laten verlopen. Orders, pakbonnen en facturen, het gehele orderproces kan met EDI van A tot Z digitaal verlopen. En dat levert bij dit repeterende proces vooral veel tijdsbesparing en gemak op, zowel voor ons als onze klanten.

Marketing & Informatiemanager Roeland Laman vertelt:
"Het gebruik van EDI is de afgelopen jaren flink gegroeid. Samen met die andere digitale snelweg, onze webshop, is het aantal orders dat wij geautomatiseerd verwerken sinds 2017 gestegen van 12% naar ruim 30%. En dit aandeel zien we ieder jaar groeien, dat puntje van de taart wordt een steeds grotere punt en dat is mooi om te zien. Het snel en efficiënt verwerken van het orderproces zorgt voor een zorgeloze digitale communicatie tussen ons en onze klanten en de kans op fouten is ook behoorlijk verminderd."

Achtergrondinformatie
In 2010 begonnen we met Zevij-Necomij B.V.. Toen alleen nog voor de uitwisseling van facturen. In 2012 werd dit verder uitgebreid met de uitwisseling van orders, orderbevestigingen en pakbonnen zodat ook de leden konden deelnemen. In 2016 volgde Transferro in de voetsporen van Zevij-Necomij en werd een koppeling gerealiseerd om de facturen via EDI uit te wisselen. Begin dit jaar werd de Ferney Group aan dit lijstje toegevoegd met de uitwisseling van orders, pakbonnen en facturen en afgelopen maand konden ook de Nicovij, Groene vakwinkel en andere DGE gebruikers hun orders via EDI bij ons plaatsen.

 


      

Ander nieuws

Feest voor Walter Nijland bij Dulimex!
Vandaag hebben we met alle medewerkers onze collega Walter Nijland in het zonnetje gezet. Walter was namelijk meer..
(18-06-2020)

Nu ook in RVS verkrijgbaar
Ons assortiment glijlagerscharnieren is verder uitgebreid met twee roestvrijstalen (RVS) modellen met ronde hoek meer..
(03-06-2020)
Oók Ferney en Nicovij EDI ready
Na Zevij-Necomij zijn ook de Ferney Group en Nicovij klaar om hun Dulimex orders via EDI te laten verlopen. Orders, orderbevestig meer..
(03-06-2020)

Meer nieuws..