Presentatie DX KST Concept® in België!

 

Presentatie DX KST Concept® in België!
Op 5 oktober 2017 was het dan zover. Het winkelconcept voor ketting, staaldraad, touw en toebehoren (DX KST Concept®) werd voor het eerst gepresenteerd in België! En wel op het hoofdkantoor van de Asamco Groep waar die dag de maandelijkse Asamco ledenvergadering plaatsvond.

DX KST Concept® afgestemd op de Belgische markt!

Speciaal voor de Belgische markt is een DX KST Concept® van 2 meter samengesteld. De samenstelling van dit concept is afgestemd op de Belgische markt en wijkt voor een klein deel  af van zijn Nederlandse tegenhanger. In plaats van voet- en scheepsketting is genovese ketting en geel-zwarte kunststofketting opgenomen daar deze kettingen veel toegepast worden in België.

Asamco Groep
Asamco is een inkoopgroepering van technische vakhandels, gespecialiseerd in gereedschap & machines, hang- en sluitwerk, ijzerwaren en toebehoren voor de professionele eindgebruiker en de kwaliteitsbewuste doe-het-zelver. De inkoopgroepering heeft maar liefst 58 aangesloten onafhankelijke familiale ondernemingen en 63 verkooppunten in België.

Enthousiast geworden?
Bel met onze verkoop op +31 (0)578 57 92 31 of mail naar sales@dulimex.nl voor meer informatie over ons DX KST Concept®!

Handige links:
- Impressie DX KST Concept®
- Webshop

Presentatie DX KST Concept® bij Asamco ledenvergadering

2 meter winkelconcept zorgvuldig afgestemd op de Belgische markt


Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..