SKG paumelles op toiletdeuren?

RVS kogelstiftpaumelle SKG***® op toiletdeuren?
Dat klopt niet zou je zeggen, maar in het nieuwe pand van ITEQ Industries B.V. in Nijkerk is hier wel degelijk voor gekozen. En met de nieuwe DX RVS Kogelstiftpaumelle zonder dievenpen is dit ook helemaal niet zo vreemd.

Het vernieuwde model is zowel inzetbaar voor deursituaties met als zonder het SKG keurmerk. De modelaanpassing die nodig was om de kogelstiftpaumelle voor beide deursituaties geschikt te maken heeft namelijk als bijkomend voordeel dat de paumelle esthetisch verbeterd is. Geen dievenpen, de mooi afgewerkte knoop en de RVS geborstelde finish zorgen ervoor dat de paumelle voor een zeer strakke uitstraling zorgt van binnen en buitendeuren. Toiletdeuren afhangen met deze paumelles is dus heel goed mogelijk en zorgt zelfs voor een strak interieur!

Dure oplossing?
Helemaal niet. Ondanks het SKG keurmerk is deze paumelle namelijk gelijk geprijsd aan de kogelstiftpaumelles zonder het SKG keurmerk.

Onze partner
Dit project is in samenwerking met onze partner Van den Heuvel Bouw en Industrie in Amersfoort gerealiseerd.

Toegepaste producten
Bij dit project is op iedere deur vier keer de H379-89892313 (voor linkse deuren) en H379-89892323 (voor rechtse deuren) toegepast.

   

Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..