Succesvol FernEvent 2018

Succesvol FernEvent 2018
Op dinsdag 17 april stonden wij met onze vernieuwde DX stand op de 16e editie van het FernEvent 2018 in de Expo Houten. Het was gezellig druk op de DX stand. Naast ons hoofdthema vluchtwegtechniek was er veel interesse voor het DX winkelconcept voor ketting, staalkabel, touw en toebehoren (DX KST Concept®). Kortom; een geslaagde dag!

DX Beursspel: Kennistest
Vooraf en tijdens de beurs konden leden van Ferney hun kennis over paniekbeslag en vluchtwegtechniek testen met de kans op één van de drie hoofdprijzen en natuurlijk eeuwige roem. Wij kunnen alvast verklappen dat van de ruim 40 deelnemers aan de test er slechts 2 deelnemers waren die alle vragen goed hebben beantwoord...

De komende weken zullen wij de prijswinnaars ook via de DX nieuwspagina bekend maken.

DX en het FernEvent
Deze besloten huisbeurs van Ferney wordt iedere 2 jaar georganiseerd voor Ferney leden en genodigden. De beurs bestaat uit twee onderdelen namelijk; de speeddates tussen Ferney leden en leveranciers en de aansluitende beursmiddag en avond.

Via deze weg willen wij de Ferney en haar leden bedanken voor de perfecte organisatie en het enthousiaste bezoek aan onze stand!


Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..