Trendy zwarte DX Karabijnhaken nu ook op kaart!

 

Trendy zwarte DX Karabijnhaken nu ook op kaart!
Een mooie nieuwe uitbreiding van ons DX KST Concept! Na de toevoeging van de zwarte voetketting op rol, zijn vanaf februari onze kwalitatief hoogwaardige verzinkte DX Karabijnhaken in zwart ook beschikbaar op kaart.

Achtergrond van de productuitbreiding
Zwart in het interieur is nog steeds hot! En binnen die trend is ook veel vraag naar mogelijkheden om verbindingen en bevestigingen uit te voeren met een mooie matzwarte look. De combinatie van zwarte DX karabijnhaken en voetkettingen biedt oneindig veel mogelijkheden voor winkelinrichting, interieurdesign en etaleren.
Vandaar dat we er voor gekozen hebben een productuitbreiding te doen op het KST Concept en de veelgevraagde zwarte karabijnhaken beschikbaar te stellen op kaart.

De zwarte DX Karabijnhaken gelijkend aan C-DIN5299 zijn leverbaar in materiaaldiktes 5, 6 en 8mm. Ze zijn verzinkt en daarna zwart gecoat.DX KST Concept
We kunnen gerust zeggen dat het DX KST Concept® een groot succes is! Sinds de introductie begin 2017 hebben al veel van onze klanten hun winkelpresentatie verrijkt met de uitstraling van het DX KST Concept® en enkele ijzerwaren-op-kaart bij ons afgenomen. Inmiddels staat de teller op 100 winkels.
Vanuit onze expertise zijn wij continue bezig het concept verder te ontwikkelen. En op basis van de vraag uit de markt voegen we steeds nieuwe artikelen toe. Nu hebben deze klanten dus de kans het succes van het DX KST Concept® nog verder uit te bouwen, met de uitbreiding van het assortiment op kaart.

Uit voorraad leverbaar
Vanaf februari liggen de zwarte DX Karabijnhaken op kaart op voorraad in ons magazijn te Vaassen.
Voor technische specs en belangrijke toepassingsrichtlijnen verwijzen wij naar de informatie in onze webshop.

Ook geïnteresseerd in een voorstel voor winkelinrichting?
Ons team Sales Support helpt u graag! Ze zijn bereikbaar via telefoonnummer 0578-571124, of per e-mail sales@dulimex.nl

Krijg hier een impressie van het DX KST Concept®  

Ander nieuws

Nog meer keuze uit binnendeurbeslag
Ons binnendeurbeslag is opnieuw aangevuld. Waar we vorig jaar de deurkrukken meer..
(02-04-2020)

Dit zijn onze maatregelen tegen COVID-19
We kunnen er niet omheen: het coronavirus en de impact ervan zijn naast wereldwijd nu ook in ons land merkbaar. meer..
(19-03-2020)
Telefonische bereikbaarheid
Als gevolg van het Coronavirus werkt een deel van ons personeel thuis. Helaas werkt het doorschakelen van de telefonie meer..
(17-03-2020)

Meer nieuws..