UGV huisbeurs 2016

Dulimex op de UGV huisbeurs
Wij staan op dinsdag 27 september met onze stand op de huisbeurs van Uw Groene Vakwinkel. De huisbeurs vindt dit jaar plaats bij Talen Tools B.V. in Staphorst.

Sinds 1 juli 2016 zijn wij contractleverancier voor Uw Groene Vakwinkel. Een groot deel van ons assortiment is dan ook verkrijgbaar in de winkels van Uw Groene Vakwinkel. Een overzicht van deelnemende winkels vindt u hier.

Alles voor hobby, huis en dier
De sfeervolle winkels van aangesloten leden zijn compleet en bieden alles op het gebied van Doe-Het-Zelf, Tuin en Dier. Tevens zijn er winkels waar men zich heeft gespecialiseerd op het gebied van alleen Tuin en Dier. U wordt vriendelijk en deskundig geholpen door de eigenaar zelf of één van zijn naaste medewerkers. Het geven van een vrijblijvend advies, alsmede een bezorgdienst, behoren tot de service die Uw Groene Vakwinkel haar klanten biedt.

De module Uw Vakwinkel is ondertussen gegroeid tot ruim 50 deelnemers. Deze winkels bieden de consument alles op het gebied van DHZ.

Aanvang: 15:00 uur
Einde:     22:00 uur

Handige links:
Website Uw Groene Vakwinkel

 

Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..