UGV huisbeurs 2018

Dulimex op de UGV huisbeurs
Op dinsdag 25 september staan wij met onze stand op de huisbeurs van Uw Groene Vakwinkel. Deze tweejaarlijkse huisbeurs vindt plaats bij Gevavi in Zwolle.

Sinds 1 juli 2016 zijn wij contractleverancier voor Uw Groene Vakwinkel. Een groot deel van ons assortiment is dan ook verkrijgbaar in de winkels van Uw Groene Vakwinkel. 

Alles voor hobby, huis en dier
De sfeervolle winkels van aangesloten leden zijn compleet en bieden alles op het gebied van Doe-Het-Zelf, Tuin en Dier. Tevens zijn er winkels waar men zich heeft gespecialiseerd op het gebied van alleen Tuin en Dier. U wordt vriendelijk en deskundig geholpen door de eigenaar zelf of één van zijn naaste medewerkers. Het geven van een vrijblijvend advies, alsmede een bezorgdienst, behoren tot de service die Uw Groene Vakwinkel haar klanten biedt.

De module Uw Vakwinkel is ondertussen gegroeid tot ruim 50 deelnemers. Deze winkels bieden de consument alles op het gebied van DHZ.

Aanvang: 17:00 uur

Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..