Verbeterd insteek-bijzetslot!

DSKG 7-serie is verbeterd!
Ons DX insteek bijzetslot SKG**® voor profielcilinder (DSKG 7-serie) is verbeterd! Voor een vlekkeloze en duurzame werking van het slot is een extra schroefgat voor bevestiging van de profielcilinder toegevoegd (zie foto). Deze extra geleiding voor de stelschroef zorgt ervoor dat de profielcilinder recht tegen het slot wordt aangetrokken. De meenemer van de profielcilinder is hierdoor altijd goed gepositioneerd en dit garandeerd een 100% juiste werking van het slot.

Waarom?
In het verleden kon het gebeuren dat bij montage van de profielcilinder, deze scheef getrokken werd. De meenemer was hierdoor niet goed gepositioneerd en het slot kon niet ver- of ontgrendeld worden. Met deze productaanpassing behoort dit probleem tot de verleden tijd.

Ook het oog wil wat
Naast deze technische productverbeteringen is het slot mooier afgewerkt en de verpakking is aanzienlijk verbeterd, in lijn met de DSKG 6 en 8-serie.

Combineer
Een insteekbijzetslot uit de DSKG 7-serie is enkel toe te passen als aanvullende beveiliging naast een hoofdslot. Voor een totale oplossing kunt u als hoofdslot onze DX veiligheidssloten SKG**® toepassen. Zo heeft u uw voordeur optimaal beveiligd tegen inbraak!

Vragen?
Aarzel dan niet en neem contact op met onze afdeling verkoop op +31 578 57 92 31 of mail ons op sales@dulimex.nl.

Handige links


Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..