Vertrouwde kwaliteit, andere sluiting

Vertrouwde kwaliteit, andere sluiting
Ons assortiment hang- en discussloten is opnieuw geprofessionaliseerd. Na de toevoeging van de PRO-LINE series hangsloten eerder dit jaar zijn nu de vertrouwde DX discussloten 70 mm uitgebreid met een nieuw type: DX Discusslot met cijferslot.

Achtergrond van deze uitbreiding
Precies 30 jaar geleden, in 1990, werden de hang- en discussloten aan het Dulimex assortiment toegevoegd. Het is toeval maar misschien heeft het zo moeten zijn dat juist tijdens dit jubileumjaar het assortiment geprofessionaliseerd en uitgebreid is. In maart van dit jaar begonnen we met de super sterke en veilige DX PRO-LINE series hangsloten en konden we onze klanten een professionele lijn SKG hangsloten voor het hogere veiligheidssegment bieden. Tegelijk met deze uitbreiding vonden we een betrouwbare inkoopbron voor een model cijfer discusslot en ging een lang gekoesterde wens in vervulling. De uitdaging was om een discusslot te vinden die kwalitatief gelijkwaardig is aan onze bestaande lijn DX discussloten en dat is nu gelukt!

Waarom een cijfer discusslot?
Net als de DX discussloten met cilindersluiting zijn de DX cijfer discussloten corrosiewerend en het hele jaar door onder alle weersomstandigheden te gebruiken. Grote voordeel is het gemak waarmee het discusslot gebruikt kan worden.

  • Het slot is altijd te openen. Er is geen sleutel meer nodig dus sleutels kwijtraken behoort daarmee tot het verleden.
  • Het slot is alleen te openen met een code en met 10.000 cijfercombinaties die regelmatig gewijzigd kunnen worden doet een dief niet eens een poging om het slot te openen.
  • Het slot is gemakkelijk te delen met anderen zonder dat er sleutels bijgemaakt moeten worden.

Kortom; de combinatie van een cijferslot met de eigenschappen van een discusslot zorgt voor een super sterke veiligheidssluiting.

Distributie en levering
Als voorraadhoudend grossier distribueert Dulimex de DX Discussloten vanuit Vaassen naar de aangesloten tussenhandel: groothandelaren, ijzerwarenvakzaken, doe-het-zelfzaken en webshops.

Meer weten over DX Discussloten?
Onze medewerkers van team Sales Support helpen u graag! Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 578-579231, of per e-mail sales@dulimex.nl
 

 

Ander nieuws

Wij hebben verbouwd
Geruime tijd geleden hebben er enkele verbouwings werkzaamheden plaatsgevonden rondom ons magazijn. Aanleiding meer..
(14-09-2020)

Vertrouwde kwaliteit, andere sluiting
Ons assortiment hang- en discussloten is opnieuw geprofessionaliseerd. Na de toevoeging van de PRO-LINE series meer..
(14-09-2020)
Nóg meer zwart bouwbeslag
Het leveringsprogramma voor zwart hang- en sluitwerk is opnieuw uitgebreid. Na de toevoeging van de zwarte meer..
(14-09-2020)

Meer nieuws..