Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!

Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting geleverd! De teler laat de bramen- en frambozenstruiken tegen de viktorketting aan groeien.

Tuin- en kassenbouw
Ketting, staalkabel, touw en het toebehoren kent vele, soms ook creatieve, toepassingen. Zo ook in de tuin- en kassenbouw. Naast viktorketting worden hier ook vaak staalkabel, touw en patentketting toegepast in combinatie met het toebehoren zoals bijvoorbeeld staaldraadklemmen, karabijnhaken en spanschroeven.

Geïnteresseerd in onze oplossingen voor de tuin- en kassenbouw? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op met onze afdeling verkoop op +31 (0)578 57 92 31 of mail naar sales@dulimex.nl.

 

 

 

 

Ander nieuws

Team Dulimex zet zijn beste beentje voor!
Afgelopen zaterdag 8 juni deed ons ‘Dulimex Dream Team’ mee aan het VIOS Bedrijventoernooi. meer..
(14-06-2019)
Nieuw in ons assortiment: het DX Glijlagerscharnier!
Met de nieuwe DX Glijlagerscharnieren kunnen zware deuren nu afgehangen worden met minder scharnieren, die ook nog eens langer mee gaan. En ze zien er strak uit! meer..
(12-06-2019)
Bedrijfssluiting tijdens Hemelvaart en Pinksteren
We kijken allemaal uit naar de feestdagen die voor de deur staan. Om u goed van dienst te kunnen zijn, informeren wij u graag over de dagen waarop we gesloten zullen zijn. meer..
(29-05-2019)

Meer nieuws..