Wij hebben verbouwd

Wij hebben verbouwd
Onlangs zijn er enkele verbouwings werkzaamheden verricht rondom ons magazijn. Aanleiding voor deze verbouwing was het creëren van een betere routing binnen ons kantoorpand en daarmee een fysieke afscheiding tussen de diverse ruimten. Iedere dag weer ervaren we de mooie voordelen van deze investering.

Warehouse & Logistics Manager Joop Baaijens vertelt:

"De belangrijkste reden dat we deze verbouwing in gang wilden zetten is omdat we de routing rondom het magazijn wilden verbeteren en zo meer rust rondom de werkplekken willden creëren. Eerder liep iedereen dwars door het magazijn en ons kantoor om naar de showroom en kantoren aan deze kant van het pand te komen. Dat gaf veel onrust en het kwam de temperatuur trouwens ook niet ten goede, want de buitendeur sloot direct aan op het magazijn en ons kantoor. Iedere keer als iemand naar buiten liep kregen we bij koud weer de volle laag"  

Er is in het magazijn en het bijbehorende kantoor een gang gecreëerd waardoor er tussen de twee kantoorgebouwen en de showroom een directie verbinding is ontstaan. Er is geen looproute meer door de verschillende ruimtes en dat biedt mooie voordelen die we iedere dag weer ervaren:
  • Rust; er is meer rust ontstaan op de diverse werkplekken wat het werk ten goede komt
  • Veiligheid; het betreden van het magazijn is beter gereguleerd wat de veiligheid van een ieder ten goede komt
  • Energiezuinig; overal is LED-verlichting geplaatst en het temperatuurverschil tussen de ruimtes is sterk gereduceerd wat niet alleen veel prettiger is maar ook energiezuiniger.
Door de “ nieuwe gang ” zijn er ook nieuwe mogelijkheden ontstaan om de werkplekken voor zowel de orderpicking als de afdeling verpakken, etiketteren en produceren opnieuw en efficiënter in te richten. Daarnaast zijn de sanitaire voorzieningen en de kleedruimte gerenoveerd, efficiënter ingedeeld en aangepast aan de verbeterde routing.

Joop: "Wij zijn graag transparant waardoor er door middel van het gebruik van glas nog steeds een prima beeld is van ons 3.200 m2 grote magazijn en de diverse andere ruimtes. Wij vinden het leuk dat wij iedere bezoeker altijd gemakkelijk een korte blik in het magazijn kunnen bieden. Vanzelfsprekend zal hiermee een rondleiding niet tot het verleden behoren want dit blijft altijd mogelijk. We zijn trots op ons magazijn en laten dit graag zien!".
 


Ander nieuws

Wij hebben verbouwd
Geruime tijd geleden hebben er enkele verbouwings werkzaamheden plaatsgevonden rondom ons magazijn. Aanleiding meer..
(14-09-2020)

Vertrouwde kwaliteit, andere sluiting
Ons assortiment hang- en discussloten is opnieuw geprofessionaliseerd. Na de toevoeging van de PRO-LINE series meer..
(14-09-2020)
Nóg meer zwart bouwbeslag
Het leveringsprogramma voor zwart hang- en sluitwerk is opnieuw uitgebreid. Na de toevoeging van de zwarte meer..
(14-09-2020)

Meer nieuws..