Wij zijn genomineerd!

Wij zijn genomineerd!
Wij zijn 1 van de 3 genomineerden voor de PKVW prijs "Meest innovatieve product 2018"! En wel met ons nieuwe model RVS kogelstiftpaumelle SKG*** zonder dievenpen. Tijdens de Veilig Wonen Dag op 3 oktober 2018 in de Reehorst in Ede wordt de winnaar bekend gemaakt. Ook wordt op deze dag de PKVW prijs "Beste PKVW bedrijf" uitgereikt.

De innovatie
Ons nieuwe design kogelstiftpaumelle voldoet zonder dievenpen aan de strenge SKG***® eisen. De knoop van het scharnierblad is aan de boven- en onderzijde volledig afgesloten. Hierdoor is het onmogelijk om de knoop met geweld af te rollen wat deze kogelstiftpaumelle zeer inbraakwerend maakt. In de oude situatie is de knoop van onze veiligheidspaumelles afgesloten met een dop. Theoretisch kunnen deze "gemakkelijker" afgerold worden en is een dievenpen noodzakelijk tegen het lichten van de deur.

Mooi en kostenbesparend
Bij het ingaan van de BRL 3104:15-04-2016 & AE 3104:13-06-2016 is naast een relatie met het Nederlands Bouwbesluit ook een relatie gelegd met de Europese normen EN 1627 t/m EN 1630:2011. Volgens deze normen is de beproevingsmethode voor Hang- en Sluitwerk o.a. aangevuld met een koevoet van 71 cm (i.p.v. 51 cm).

Ons nieuwe model heeft de beproevingsmethode uit de BRL 3104 met gemak doorstaan. Een deur kan al met 4 paumelles conform het SKG***® keurmerk worden afgehangen. Bij andere SKG***® gekeurde scharnieren en paumelles is de eis gesteld dat er tenminste 5 stuks toegepast moeten worden om het keurmerk te handhaven (conform AE 3104). Tot slot hoeft door het ontbreken van de dievenpen geen gat meer geboord te worden in het kozijn.

Kortom; door deze productverbeteringen is het nieuwe model gemakkelijker te monteren en bespaart het kostbare montagetijd!

Dievenpen ontbreekt en knoop is volledig afgesloten

 

Ander nieuws

Hulde aan de jubilaris!
Onze collega Corine de Wilde is vandaag 25 jaar in dienst! meer..
(10-01-2019)
DX Marketing & Communicatie vacature!
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur twee jaar werkervaring en meer..
(13-12-2018)
Viktorketting van Zwolle tot Amsterdam!
Voor toepassing in de bramen- en frambozenteelt hebben wij afgelopen maand maar liefst 125 kilometer verzinkte viktorketting meer..
(13-12-2018)

Meer nieuws..