Over ons

Bedrijfsprofiel
Dulimex B.V. is een internationale handelsonderneming opgericht in 1982. Wij zijn importeur, voorraadhoudend grossier en Europees distributeur van een uitgebreid assortiment ijzerwaren, bouwbeslag en hang- en sluitwerk. In de loop der jaren zijn wij door productontwikkeling, nieuwe distributeurschappen en acquisities sterk gegroeid. Vanuit het 3.200 m² grote magazijn in Vaassen wordt ons assortiment van ruim 4.000 artikelen uit voorraad geleverd.
Eigen merk & Distributeurschappen

Ons eigen merk DX® vertegenwoordigt een groot deel van ons assortiment zoals raamsluitingen & -beslag en scharnieren & paumelles. Daarnaast is een breed en diep assortiment DX® ketting, staalkabel en toebehoren leverbaar.

Naast het eigen merk hebben wij ook de distributeurschappen van de volgende Europese merken:

Hiermee geven wij invulling aan het one-stop-shopping principe; gemakkelijk en snel veel verschillende producten op één adres bestellen.
 

Verkooppunten & Winkelformules
Via de diverse groothandel en detailhandel in de Benelux vinden de producten van Dulimex B.V. hun weg naar het bouwbedrijf, de aannemer, de architect, de ZZP'er en de particulier.

Wij leveren uitsluitend aan de tussenhandel: grossiers, inkoopcombinaties, groothandelaren, ijzerwarenvakzaken, doe-het-zelfzaken, collega-fabrikanten en importeurs. Dulimex levert niet rechtstreeks aan de consument noch de verwerkende industrie.

Zoekt u een totaalleverancier, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Lees meer>>
Kwaliteitsproducten
Bij ons koopt u kwaliteitsproducten tegen een zeer concurrerende prijs. Door een jarenlange relatie met onze Chinese partners en eigen inkoopkantoor in China, kunnen wij deze hoge en constante kwaliteit waarborgen. Tijdens productie, voor verscheping en bij ontvangst in ons magazijn wordt de kwaliteit van onze producten gecontroleerd. Hierdoor worden afwijkingen tot een minimum beperkt. Daarnaast voldoen onze producten, daar waar mogelijk en noodzakelijk, aan de daarvoor geldende normen, richtlijnen en keurmerken.

Professionele dienstverlening
Net als bij onze producten, streven wij ook in onze informatie, communicatie en dienstverlening een hoog kwaliteitsniveau na. Onze medewerkers beschikken over uitgebreide productkennis en bieden u graag deskundig advies en ondersteuning.

Verpakkingsniveaus
Onze producten zijn verkrijgbaar in bulk, kleinverpakking en consumentenverpakking. Klaar voor in het schap: individueel gestickerd, in een zakje met een kopkaart, in een herkenbare doosverpakking, altijd
scanbaar. In hoofdstuk 13 wordt ons Retailconcept gepresenteerd. Dit professionele schappenplan bestaat uit een uitgekiend assortiment ijzerwaren, hang- en sluitwerk en bouwbeslag.

Levering uit voorraad
Dulimex staat voor een snelle en goede levering uit voorraad. Een ruime voorraad en een uitgekiende logistiek zorgen voor deze hoge uitleveringsgraad en leverbetrouwbaarheid. De producten worden standaard binnen 48 uur en, indien gewenst, binnen 24 uur geleverd.